Kulturstationen Vanløse

Vanløse normal620
Kulturstationen Vanløse
Frode Jakobsens Pl. 4, 1.
2720 Vanløse
Se kort
Alle
0/0 kr.
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Om sommeren er den store tagterrasse på toppen af Vanløse Kulturhus et super dejligt tilflugtssted langt fra osende biler og farlige fortove. Et sjovt og anderledes alternativ til den lokale park eller legeplads.

Huset rummer også en hyggelig, børnevenlig café - tjek åbningstider på http://oasen2720.dk/ og en smuk gallerigang. Udover værkstederne med faste sæsonhold for både børn og voksne og Børneteaterfestival i uge 42, har huset også en stor koncertsal med mange forskellige musikarrangementer. Og så går metro og s-tog lige til døren. Nogle arrangementer koster penge, andre er gratis.

Du kan benytte biblioteket hver dag året rundt fra 08.00-22.00 ved at lukke dig ind med dit sundhedskort.

Den betjente åbningstid er 13-17 alle hverdage og 10-14 om lørdagen.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Pia

Jeg fandt siden ud af at det ikke var min søn, der var for lille, men de andre der var for store og som var kommet med deres dagplejere.... Det gjorde de så ikke igen og da jeg kom næste gang, var mange af børnene +/- 1 år gamle.

Pia

Nå, har været til legestue i tirsdags. Det var mildest talt kaotisk. Jeg synes der var alt for mange og alt for store børn. Heldigvis mødte jeg nogle mødre bagefter med børn på samme alder som min, som plejer at komme der, som aldrig havde set så mange børn der.
Jeg kan ikke helt finde ud af, om der er en målgruppe/aldersgruppe, eller det er for alle, i så fald er min nok lige lille nok (9 mdr.).

Nogen der plejer at komme der, der kan hjælpe?

Pia

Jeg har gået til efterfødselsgymnastik i kulturhuset, hvilket jeg var meget glad for. Barnevognen kunne komme med ind eller stå ude på tagterassen. Før vores hold var der legestue, men nåede ikke helt at registrere hvor gamle børnene var, der kom der. Nogen der kan hjælpe?
Har også taget en kop kaffe engang imellem i cafeen. Lækkert hus!!!!

Dorte

ja..det er tirsdag og torsdage der er åben :0)

Karen

Er det tirsdag og torsdag der er åbent?

Gik der en del da vi stadig boede i Vanløse og var rigtig glad for det. Der kommer mange forskellige slags børn og voksne, også bedsteforældre og fædre hvilket er godt fordi der ikke går for meget mødregruppe i den ;-) Der er mange gode madrasser som børnene kan tumle på.

Dorte

jeg er de sidste par år kommet i legestuen med "mine" dagpleje børn.. det er et skønt sted, med masser af plads og legetøj.. det er simpelhen ugens højdepunkt at vi tager der ud.

Ida

Legestuen er vi glade for at komme i - vi er kommet her to gange om ugen i 4 år.
Legestuen er fra 9.45-11.45.
Der er plads til både de store og de små :o)

Marianne

Jeg begyndte for få mdr siden kan komme i legestuen i Vanløse kulturhus. Dejlig stort lyst rum, ja nærmest en hal, med store vinduer fra gulv til loft på den ene side. Et helt depot, med legetøj, madrasser, vippedyr, gåvogne, tummel, ruchebaner, trommer og en masse andet. Metroen lige til døren, så lige meget hvor man kommer fra, er man der lige om lidt.... Der er elevator, da kulturhuset ligger på 1 sal, som sakkens kan indeholde en tvillinge barnevogn/klapvogn, og vognen kan komme med helt ind i legerummet. Sovende børn kan komme ud på "tagteressen", hvor man kan se den gennem ruden. Deres cafe åbner kl 11, og den har 5 trip trap stole. De tager det fint at børn nu engang imellem kaster med maden, og kommer gerne med kost og klud... Sovende børn kan også her ses på "tagteressen" :-)