Min søsters butik

Bisgaard sort st vler 80646 03 black 2 p normal620
Min søsters butik
Østerbrogade 138
2100 København Ø
Se kort
0-8 år
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

SUPER sko-butik til børn...(dog MEGET lille!)
Virkelig god betjening - hvor man bliver vejledt godt!

Der er et lille "legehjørne" som man kan gøre brug af mens man venter...For rigtig ofte må man vente...Butikken er meget besøgt!

Butikken sælger også TTH overtøj

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Rasmus

Hold jer langt væk.
Vi havde købt nogle sandaler til vores dreng på 5 år. Sandalerne er ikke blevet brugt særlig lang tid og vi var derfor noget overasket da den ene begynder at at gå i stykker i limningen ved sålen 2 måneder efter de er købt og meget lidt brugt.

Butikken kan først ikke gøre noget ved det da ejere ikke er på arbejde så vi må efterlade sandalerne. De ringer så op til os nogle dage senere og er fuldstændig ligeglade da de mener der er tale om “slid” og ikke en defekt eller fejl.

Et par børne sko skal kunne tåle og blive brugt/slidt (og især et par sandaler til 700 kr). Forbrugerloven er helt tydelig i den sammenhæng, men det er de ligeglade med.
De prøver så at sige vi kan tage kontakt til forhandler/importør,. På det område er forbruger lovgivningen helt klar. Det er dem der har solgt varen der skal stå for kontakt til importør eller producent ikke kunden, så den prøver de på at smøre af på os. Så nu må vi tage den igennem forbruger rådet til meget besvær for alle.

HOLD JER LANGT VÆK. Gode butikker kan kendes på hvordan de reagere når der er fejl og problemer. Den her må siges at være så dårlig som de kan blive

katrine

Jeg er rystet over denne møg butik! Købte et par sandaler og et par sko i slutningen af april 2013, da min søn skulle bruge et par sandaler over forår/sommer og skoene over sommer/efterår. Efter 2-3 mdr. brug af skoene var de ødelagte med hul i. Jeg henvendte mig med bonnen i butikken, og der blev praktisk talt grinet af mig i butikken. De sagde, at jeg ikke kunne forvente, at et par sko holdte i mere end 2-3 måneder. Jeg prøvede at forklare, at der var faktisk var 2 års reklamationsfrist jfr. købeloven, men det mente butikken ikke gjaldt for dem. Skoene kostede 650 kr. og skulle bruges resten af året. Da der er hul i dem er jeg nødt til at smide dem ud. Jeg har købt sko i butikken gennem flere år og - ja - fået super god vejledning ved køb, men bare vent - når der er noget galt med jeres sko er der INGEN hjælp at hente. Jeg går nu videre med sagen til Forbrugerklagenævnet og leverandøren, og jeg køber ALDRIG et par sko der igen og kan ikke råde nogen til at gøre det.

Sisse

God service ved køb, men virkelig dårlig service ved reklamation! Vi har flere gange oplevet at de siger at børnene har brugt skoene forkert, når skoene er gået i stykker! Senest med et par hjemme sko , som min datter har brugt i 14 dage! jeg køber aldrig noget der igen!

lark

En rigtig god butik, god service, og god kvalitet.

Anja Schremmer

Indtil videre har jeg kun haft positive oplevelser i butikken. Rigtig god vejledning mht. hvordan man skal vælge de rette sko, uden at de forsøger at prakke en noget på

tina

Super god butik med et stort udvalg. Der gives 10 % ved medlemsskab. God vejledning. Dejlig lille butik. Køber altid lokalt, når jeg har mulighed for det....

lonni

Det er rigtig at lige så snart at der er noget i vejen med det du har købt så er de pisse frække og ubehøvlet. Kan kun sige det samme SÆT ALDRIG DINE FØDDER DER

natascha

Ja det er rigtig at de virker rigtig søde.... men det er kun mens du står og bruger penge. Jeg var i okt. mdr. uden og købe vinterstøvler til min datter og købte et par støvler 950 kr som jeg blev rådet til at købe og fik fortalt at det var et godt køb at vinterstøvler af den søde ekspedient. Lidt over 1 mdr. senere da den første lille snebyge kommer for min datter efter at havde gået fra huset og ud til bilen... driv våde fødder. Jeg tager til butikken med støvlerne og køre direkte ud og køber et par nye da det sner og er koldt. 4 uger senere bliver jeg ringet op og får fortalt at jeg er fuld af løgn og at jeg aldrig har fået fortalt at det skulle være en vinterstøvle.
3 mdr. efter indlevering( og vinteren er slut ) får jeg støvlerne retur med et brev hvor der står at vinterstøvlerne (jeg studsede også lidt over at nu var det pludselig vinterstøvler alligevel) som jeg havde valgt at købe ikke kunne tåle sne, slud el. regn ...altså det danske vintervejr.
950kr lige ud i den blå luft men det var faktisk ikke det værste men derimod flabetheden og måden der blev snakket til mig på efter trofast at havde været kunde og købt alle mine børns sko der 7 år.
Sætter aldrig mine fødder der igen og råder alle andre til det samme. Jeg har selv en børnetøjsforretning og har efterfølgende hørt mange ligende historier.

Sandra

Så er vintervarerne blevet sat ned med op til 80% i følge nyhedsbrevet. Jeg tror lige, at jeg må forbi og se, om der er noget, som man ikke kan undvære :-)

Naja

Jeg har lige fået en mail om at de starter udsalg på mandag med 40% rabat. Da er da et udsalg der er værd at gå efter :-)

Musse

Hvis man er medlem af deres kundeklub får man -10% !!

Naja

Jeg synes det er det bedste sted i byen at købe børnesko, så tak til børn i byen for at jeg opdagede den :-) Jeg er meget tilfreds med de sko vi har købt der og den bejening vi fik i butikken.

Sandra

Der kan stadig gøres gode udsalgskup her, hvis man tør satse på sandaler og gummisko til næste år. Til mor er der ikke så meget tilbage på udsalg, men fine sko til efteråret.

Aina

Rigtig god og ærlig betjening - hvis de ikke har en model, der passer til foden, så fortæller de det uden at prøve at sælge dig det næstbedste.

Sandra

Super kompentent betjening. Der gøres meget ud af, at børnene får de rigtige sko og at hele handlen er en god oplevelse.

Pia

Og hvis man får et kundekort får man 10%, det er også værd at tage med :-)

Anonym

Lille butik men med MANGE sko;-)

Betina

SUPER sko-butik til børn...(dog MEGET lille!)
Virkelig god betjening - hvor man bliver vejledt godt!