Friday Night Skate | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Friday Night Skate

Img 8251 normal620
Friday Night Skate
Solbjerg Plads 1
2000 Frederiksberg
Se kort
Alle
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

Friday Night Skate er en rulleskøjtetur, hvor man på udvalgte fredag aftener løber på rulleskøjter i et stort samlet felt ude midt på kørebanen. Deltagerfeltet er afskærmet fra biler og busser, så man løber sikkert og uforstyrret midt i al trafikken. Friday Night Skate har mellem 500 og 1500 deltagere til hver tur - meget afhængigt af, hvor godt vejret er.

12 ture hen over sommeren
Friday Night Skate foregår i København hver anden fredag i løbet af sommeren i perioden april til september måned. Alle kan deltage. Det er gratis og kræver ingen tilmelding.

Ikke et konkurrenceløb
Ved hver tur bliver der planlagt en ny rute på ca. 20 km gennem Københavns gader. Da man starter, løber og afslutter turen samlet, er Friday Night Skate altså ikke konkurrence, men en fed måde at opleve byen på sammen med en masse andre.

For at kunne deltage i Friday Night Skate er det en forudsætning, at man er god til stå på rulleskøjter. Man behøver ikke ligefrem at være født med rulleskøjter på, men for din egen og andres sikkerheds skyld, skal du være erfaren til en vis grad. Du skal kunne køre kontrolleret og selvsikkert på rulleskøjter, og at du kan holde tempoet og bremse. Tempoet forventes at ligge på ca 15 km/t. Hvis du ikke kan følge med, eller hvis du ikke er øvet nok, vil du blive bedt om at stoppe og gå hjem og øve dig til næste løb.

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt