Eventyrteatret | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Eventyrteatret

Tekst web h150 normal620
Eventyrteatret
Østmarken 4C
2860 Søborg
Se kort
5-18 år
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Eventyrteatret startede i 1991 og har udviklet sig til at blive Danmarks største aktive teater, hvis forestillingers rollebesætning udelukkende består af børn og unge. Det har over de sidste 20 år opført mere end 30 familieforestillinger på Københavns etablerede teatre for mere end en halv million publikummer og optræder årligt med mere en 10 originale shows på Bakken, i Tivoli, storcentre, festivaler og ved mange forskellige julearrangementer.

Visionen for Eventyrteatret er at skabe en teaterskole til børn med særlige talenter på højeste professionelle niveau og dermed give børnene mulighed for at udøve deres talenter i en række professionelle musicals og shows. Eventyrteatret har igennem sit arbejde og sin indsats høstet stor anerkendelse, ikke mindst i teaterbranchen, hos publikum og i pressen.

Eventyrteatret er en selvejende institution, som falder udenfor teaterloven, hvorfor Dramaskolen og teaterforestillingerne alene finansieres gennem elevbetaling, frivillig arbejdskraft, billetsalg, samt de midler der doneres til Eventyrteatret fra privatpersoner, fonde, firmaer og lignende. Disse bidrag er derfor meget vigtige for Eventyrteatrets eksistens.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt