Linda - Privat børnepasser.

Img 3136 normal620
Linda - Privat børnepasser.
Sigbrits allé 3
2300 København S
Se kort
0-3 år
3695/0 kr.
E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Ingen ledige pladser.

Ring eller skriv gerne for en snak og evt opskrivning på venteliste :0)

Se min hjemmeside: hyggekrogendagpleje.dk

Jeg er en frisk kvinde på 33 år. Jeg har 2 dejlige velfungerende børn på 6 & 7 år.
Jeg har erfaring fra mine egne børn og som privat dagplejer.

Jeg har et stort overskud og er bestemt i mit rette element når det handler om de små.
Der er altid fokus på børnenes behov. Tryghed, omsorg og udvikling vægtes højt og kan jeg mærke der er brug for en indedag med masser af kram og nærvær, så er sækkestol, puder, krammebamser og nogle gode bøger også et stort hit.

Mit hjem er min arbejdsplads og her er alle 95 kvadratmeter indrettet børnevenligt.
I Linda's dagpleje mangler din guldklump absolut intet. Her er alt hvad de små har brug for, lige fra tumleplads, gyngetur, rutsjetur mm. til hyggehjørne med sækkestol.

Alt efter børnenes alder og behov tager vi fast hver Fredag i legestuen i prismen. Vi mødes med andre børnepassere flere gange om ugen via fælles arrangeret udflugter. Det kan være på bondegården, i zoologisk have, på bredegrund legeplads, på biblioteket eller til Babysang i Fillipskirken

Her bliver serveret sund og varieret kost med masser af frugt og grønt. Delvis økologisk.

Dagplejen står for bleer (rema's), plejeprodukter (neutral), solcreme til sommeren og hudcreme til vinteren. Alt er inklusiv.

OBS..

Åbningstider i Linda's dagpleje :

Mandag-Torsdag kl. 8-16. Fredag kl. 8-15
Er dog fleksibel, så er der brug for evt længere åbningstid nogle af dagene, så plejer vi at finde en fornuftig løsning :0)

-Lukket den første fredag i hver mdr.

-Er forud betalt / tilskuddet er dog bagud betalt.
-Egen betaling ca. 3695 kr.

Kontakt mig på email : linda@hyggekrogendagpleje.dk

Eller Tlf :
31 46 96 30

Glæder mig til at høre fra jer :0)

Hilsen Linda.

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Louise

Vi har vores lille dreng Elliott på 13 måneder i pasning hos Linda. Og hvilken fornøjelse det har været - og i høj grad stadig er! På blot en måned er vi alle begejstrede for have en daglig gang i Lindas legestue - og Elliott, han stortrives.

Som forældre blev vi hurtigt helt trygge ved at aflevere Elliott til Linda. Hun er hver dag parat med hygge i sit varme hjem - og sidder klar med morgenmad, Kaj og Andrea i højtalerne og med smil og overskud fra morgenstunden. Der er altid tid og ro til en snak om "hvordan har Elliott det idag" - og Linda tilpasser dagen helt efter børnenes behov.

Linda har en særlig ro, som Elliott hurtigt blev tryg ved. Hun puttede ham indenfor en uge helt uden ballade og de "gode råd" til hvordan han plejede at ville vugges osv. skulle hun slet ikke bruge. Elliott sover som en drøm, og lægger sig bare på puden, når Linda siger det er tid til lur.
Vi havde ikke turde drømme om så let det hele er blevet for vores lille familie.
Vi henter en glad dreng hver dag. Og vi kunne ikke ønske det bedre.

Linda får vores varmeste anbefaling.

mille

Virkelig en vidunderligt sted for vores datter at starte sit pasningsliv.

Vores datter har haft sin daglige gang hos Linda i 10mdr. Vores datter startede som 9mdr. gammel, og havde kun lige lært at kravle. Det var derfor helt vidunderligt at kunne aflevere hende et sted, hvor der var overskud og plads til at hun stille og roligt kunne udvikle sig, i selskab med bare et andet barn.

Vores datter havde lidt svært ved at blive lagt til middagslur, hvilket vi gjorde Linda opmærksom på. Det tog Linda i stiv arm og hjalp vores datter de første gange, hvorefter vores datter selv kunne falde søvn. Vi var målløse og lettede.

Linda var der ikke bare for vores pige, men også for os. Hvis vi havde en frustration eller en bekymring, så kunne vi altid spørge Linda, der gerne delte sin erfaringer med os.

Linda vurderer altid hvordan børnene har det, førend at de tager ud. Har hun har planlagt noget, men mærker eller får besked om, at en af ungerne er lidt utidig, så bliver de bare hjemme og hygger.

Hos Linda er der tryghed, varme, kærlighed, sjov og spas og helt ufattelig meget overskud og omsorg,
Vi kan varmt anbefalde at få passet sit barn af Linda.

Sebastian

Vi har haft vores datter passet hos Linda i 8 måneder indtil hun fik institutionsplads (fra hun var 15 til 23 måneder gammel). Igennem hele den tid, vi har benyttet os af Lindas åbne arme og gode humør har vi været mere end tilfredse med at aflevere vores datter hver morgen - og det har vores datter også.

Linda er meget imødekommende, og børnene er meget trygge omkring hende. De kommer meget ud og mødes med andre børn, og knytter stærke bånd til Linda på grund af hendes positive væsen og fordi hun sætter børnenes behov foran alle andre.

Vores datter har aldrig været ked af at blive afleveret hos Linda og spurgte rutinemæssigt om hvorfor hun ikke skulle derhen hvis hun havde en fridag. Vi har ikke det mindste at udsætte på Linda som børnepasser og vil på det kraftigste anbefale andre at benytte hendes pasningstilbud.