Urban Elk, Krutter, ByKomodo og Fannymia lagersalg

Urbanelk790x228 normal620
Urban Elk, Krutter, ByKomodo og Fannymia lagersalg
fiolstræde 44, 3. sal
1171 København K
Se kort
0-8 år
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Urban Elk, Krutter og Fuzzies afholder lagersalg på adressen. Datoer annonceres på Børn i byen.

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Ivana

Jeg kan ikke se hvad datoerne er på 2015.. Hvor ser I det?

Tine

Er Rigtig glad for dette lager salg, får altid gode hjemmesko med hjem, og en god barselsgave at give. Har også fået god tøj til rimelige priser, og en smilende betjening.

jannie

elsker det lagersalg..:!! det bedste.. og fedt med VIP adgang...!! vi så meget fint krutter tøj, som laver så fine og holdbare ting der ikke falmer eller blir nussede..!!! fedt.. dog var det lidt svært at finde noget i 12-18 mdr , 6-12 mdr og 3-4 år...

Sisse

Fine lokaler og sødt og hjælpsomt personale.
Fuzzies og Urban Elk er overskueligt med tøj og priser.
Krutter er dog lidt rodet; Tøjet blev hurtigt blandet sammen og priserne var meget forskellige og derfor svære at overskue: Et sted var der kasser med heldragter til 3 for 160,- og et andet sted heldragter med samme print; 1 for 100,- 2 for 150,-??

Lidt besværligt at man skal betale 3 forskellige steder, det skabte en del kø især ved Krutter. Der var ikke helt styr på priserne, da der var kommet forkerte priser på i dag og selvom de prøvede at rette dem fik jeg i virvaret alligevel betalt 120,- mere end de priser der var angivet på kasserne....
Så husk at regne priserne ud inden man skal betale (jeg opdagede det først da jeg kom hjem)

Alt i alt et ok lagersalg og jeg fik købt nogle fine ting til mine piger :-)

Anne-Louise

Er der noget om hvordan priserne ligger?? :)

Tanja

Er der en dato for næste lagersalg?

Maria

Jeg er personligt meget glad for tøjer og personalet er søde og hjælpsomme. Jeg kunne dog godt savne en større variation og lidt mere tøj i stedet for alt undertøjet man oftest finder. Kvaliteten er dog super jeg har brugt og vasket det så mange gange, og det holder stadig blødheden og farverne :)

Men en større variation i tøjet ville have været skønt!

Sakena

Urban Elks tøj er ret nedsat og kvaliteten ret god. Jeg blev dog noget overrasket over, at der ikke var nogen der skulle tjekke mit kort eller anden ID, selvom jeg fik en mail om at jeg skulle medbringe det. Selve opstillingen af tøjet var meget upraktisk og alle mosede rundt i hinanden.

Camilla

Ok lagersalg. Kunne godt have tænkt mig et lidt større udvalg, men det kan man jo altid ;) Fine priser og sødt personale som altid

Sisse

Mmm, ved ikke om jeg vil tage derhen igen...
Jeg plejer at være meget glad for dette lagersalg..

MEN sidste gang købte jeg for 1000,- kroner tøj fra Urban Elk. Da jeg kom hjem var der hul i halvdelen af tøjet fra prismærker der var revet af -og det var IKKE 2. sortering..
Købte også lidt 2. sortering -og det kunne slet ikke bruges, da det var syet helt skævt- var nød til at smide det ud... Simpelthen SÅ skuffet!!...

Camilla

Nogle der ved noget om åbningstider, hvis man vil komme efter vip adgang ?

Sinne

Meget fint lagersalg med mange ting, dog lidt høje priser, i forhold til at det var lagersalg.

Jeg fik 11 ting fra Urban Elk med hjem og 2 fra Krutter - og skoene fra Fuzzies fristede også, samt en masse flere ting. Stort udvalg især i str. fra 0 til 1 år fra Urban Elk.

God ide med barnevognsparkering, selv om flere brokkede sig over det - så var det til at komme rundt for alle.

Helle

Kan kun rose Fuzzies personale, som var meget søde og hjælpsomme. Dog var priserne ikke så lave - kun halv pris.
Til gengæld var øvrige personale ved kassen total ubehøvlede og sure...man var næsten til besvær, fordi man ville købe noget. Især den kære lille mørkhåret dame med store firkantede briller...det er bare dårlig kunde pleje.

Stine

Fine forhold med plads til at parkere barnevognen og pusleforhold. Der var dog ikke meget, der fristede. Der var en del undertøj, bodyer (u. print) og lidt heldragte. Så også en del kjoler og leggings fra UE. Krutter var mest i store eller meget små størrelser. Kan endnu engang efterlyse mængderabat og ikke kun for samme styles.

God plads, men det ville være rart, hvis alle lod barnevognene stå, hvor der var plads til dem og ikke tog dem med ind i lokalet.

Anne

Fint lagersalg der den 27. Jeg kom tidligt og kom i d som en af de første. Desværre var der næsten ikke noget til dreng i str. 86-92. Jeg fik et par rigtig gode ting, men det var som om at der kun var en i hver størrelse. Dog gode priser. Rigtig meget i str. 68. Grunden til at de kun får tre stjerner er for det begrænsede udvalg.
Er der nogen der ved, om de har et andet udvalg når de holder igen med Krutter og Fuzzie den 3. marts, ellers bliver der ikke meget at komme efter?
Mvh. Anne.

Karin

Synes det var fint, det levede op til det de havde meldt ud det ville være (bla. ikke størrelse opdelt tøj). Så ingen klager her fra. Kom hjem med en masse fine heldragter.

Tina

Kom kl. 18.00 til aftenlagersalg. Helt igennem fantastisk. Havde hele lageret for mig selv, og kunne vælge og vrage. Tøjet er ikke str. opdelt, men eftersom jeg var helt alene, kunne jeg rode som det passede mig. Priserne er gode, 1 stk. 60 og 2 stk. 100 for de fleste ting. Anbefales herfra!

Mette

Hej,

Uhhh jeg er ked af jeg ikke kom afsted idag - men har en lille dreng med melemørebetændelse! Hvordan var priserne og udvalget?

Fru

Jeg er stor fan af Urban Elk. Lagersalget i dag var desværre meget rodet. Jeg købte 4 stk. tøj men ville gerne havde købt meget meget mere hvis jeg blot kunne overskue kasser med sammenfiltet tøj. Stjernerne er for de lave priser og det flotte design. Endvidere havde jeg svært ved at finde lokalet i en mørk baggård.

Anne

Det står der i annoncen at de gør;0)

Julie

Nogen der ved om de tager imod dankort på torsdag d. 27??

Birgitte

Rigtig godt lagersalg. Overskueligt og masser at vælge imellem!!

louise

jeg er også begyndt at få smag for ders tøj, så venter spændt

Julie

Hvornår er der mon lagersalg igen?
Elsker deres tøj!

Stine

Jeg var altså ikke helt imponeret over Urban Elks brug af lokalet indenfor. Der var ikke rigtig til at komme til, og det var svært at se, hvad der var i kasserne. Det var langt lettere at komme rundt udenfor, og vejret var jo til det.

Gro

Fint lagersalg - men ikke meget Urban Elk til drenge i str. 92-98. Masser i mindre og særligt større størrelser. Heldragter og bodyer var der masser af i alle størrelser, men t-shirts og bukser skulle man lede længe efter. En del mere til pigerne. Fik også nogle fine 2.sorteringsting, også til fine priser:-) Og Fuzzies ikke at forglemme. Fandt ikke noget til lidt større drenge fra Krutter.

Lisbeth

Rigtig fine priser på 2.sortering Urban Elk. Fik selv mange gode ting, kutter har ikke så meget til drenge kun små str. Fuzzies var i mange str. og billige, 120 1 par og 3 par 260 kr. med små fejl.
Det var udenfor så god plads. Et besøg værd.

Christina

Er der meget tøj til drenge i str. 98 eller er det mest til piger også denne gang?

Astrid

Mit første børnetøjslagersalg! Der var masser af fine varer fra Urban Elk, købte en del 2. sortering, hvor der var minimale fejl på, som man ikke ser. I gennemsnit gav jeg vel 35 kr pr del (mest bodyer og heldragter) og er meget tilfreds med min oplevelse! Søde piger, der styrede biksen.

Janni

Fint lille lagersalg. Masser af tøj. Godt med bodys og heldragter som jeg kom efter. Men kom også kl. 12.

Caroline

Der kan IKKE betales med Dankort

Caroline

Det er Ravnsborg Tværgade 5D, 2 baggård. Kortet viser rigtigt nu, tak fordi du gjorde opmærksom på fejlen!

Pia

Hvad er adressen dennegang? Ravnsborg Tværgade 5D eller Ravnsborggade 20a, som der står et sted her på siden (ved sidste lagersalg)? Kan afsløre at kortet viser sidstnævnte adresse, og det vil være irriterende at gå forkert ;o)

Aina

Jeg fik mig et par rigtig fine ting til næsten ingen penge.

Sofie

Det var fint men det var godt min mand var med for der var særlig godt vis man hade barnvogne men. Min mand bliv sågar spurt og han ikke kunne holde øje med et par børn meget fordi møderne ikke vist hvor de skulle gøre af barnvognen.

Natascha

Ja, jeg har også efterfølgend etænkt tanken, at det kunne have været fint med lidt mere mængderabat, ligesom hos f.eks. Katvig...

Købte tre langærmede bluser til ungerne og intet andet og gav 225 - det ville have været lækkert hvis der havde været 3 for 200, så havde det været Katvig niveau, så vidt jeg husker ;-) Men jeg kunne jo selvfølgelig selv have lukket munden op og foreslået det ;-)

Stine

Kombinationen af de forskellige mærker virkede rigtigt godt. Krutter var dog primært til pigerne, og det samme med Fuzzies-hjemmeskoene.

Urban Elk - jeg så en del til drenge i str. 92 og 98, og der var en masse i de små størrelser. Jeg er dog enig i prisniveauet, og det er bestemt ikke for at være urimelig eller utaknemmelig, men det lå i den dyrere ende. Jeg kunne godt savne noget mængderabat, der var til at føle på - især når der nu var så meget 2. sortering.

Alt i alt en god oplevelse med fin plads, stort udvalg og en beliggenhed, der er lige til at komme til.

Natascha

helt ok lagersalg. Første gang at jeg har deltaget. Venligt personale, overskueligt opdelt i størrelser og de forskellige mærker.

Her får I lige lidt priser fra Urban Elk:
Langærmet body 75 kr
Langærmet bluser 75 kr
T-shirts 50 kr
Heldragter 100 kr/ 2 stk for 150

Fuzzies futterne kostede 130 pr par, og der er rabat ved køb af flere par.

God shopping ;-)

Henriette

Jeg var ret skuffet over dette lagersalg. Jeg tror, det er første gang, jeg har været til et lagersalg uden overhovedet købe noget : ) Jeg synes, udvalget var meget småt og priserne lidt høje. En bluse til 75 kroner, det er lidt dyrt til et lagersalg, synes jeg.

Og det var så ærgerligt, for jeg havde netop glædet mig til Urban Elk-lagersalg.

Frederikke

Var der noget til pigerne i str. 92?

Mette

Fint lagersalg og gode priser - der var dog ikke meget til dreng i str. 92/98, men fik en del i de smaa str ;o)

Christina

Fint lille lagersalg og gode priser, der var bare desværre ikke rigtig noget til drenge i str. 92. Personalet var søde og der var en god og rar stemning.

Anonym

Kun kontant. Det står på tilmeldingssiden

Mette

Nogen der ved om man kan betale med kort til Urban Elk / Krutter / Fuzzies?? Synes ikke jeg kan læse mig til det ;o)

Caroline

Der bliver VIP lagersalg for medlemmer af Børn i byen klubben lørdag d. 6/2 kl. 10-12. Mere information og tilmelding kommer inden længe.

Natascha

Hmm, det kunne da være man skulle ligge vejen forbi...Har aldrig haft noget tøj fra Urban Elk, men forandring fryder jo ;-)

Stine

Er der nogle, der kan huske priserne fra sidst?

Tilde

Jeg er os nysgerrig om der ikk er før lagersalg for børn i byen.. Kan ikk se det nogen steder :(

Camilla

Hmmm.... Det plejer der da vist at være - gad vide om der er noget denne gang?

Trine

Det plejer at være super godt med gode priser.
Er der ikke noget før lagersalg for medlemmer af børn i byen??

Camilla

Så er der lagersalg!

Urban Elk afholder i samarbejde med Krutter, Fuzzies og Esencia lagersalg

lørdag d. 6. februar fra 12-18.00 og søndag d. 7. februar fra 10-17.00.

Stedet er Ravnsborggade 20a, 2200 Kbh N.

Der vil være masser af gode tilbud, på alt fra økologisk børnetøj og strik, til retrotøj, sutsko og pusletasker nedsat med op til 80%!

Kig forbi og gør en fantastisk handel.

Pia

Jeg er vild med de futter fra Fuzzies og de bliver slidt op herhjemme - er der nogen der ved om der er et lagersalg i nær fremtid? Jeg missede desværre også det sidste :-(

Natascha

Missede det desværre, men må prøve at være mere heldig næste gang ;-)

Anonym

Jeg skulle også vise mit kort og det skulle alle de andre jeg så og hørte også. Men det er jo kun mennesker der står og tjekker, som indimellem skal have en tissepause eller er i gang med noget andet vigtigt, og så kan man være så uheldig at komme lige på de tidspunkter.

Heidi

Fantastisk lagersalg. Ikke så stort men der var et rimeligt udvalg og til rimelige priser

Trine

Det blev jeg og jeg så også en der blev afvist så måske du har været uheldig...

julie

Jeg må desværre endnu engang konstatere at VIP lagersalget, ikke var særlig meget VIP, blev ikke spurgt om noget som helst, man kunne vade lige ind, kan ikke helt se fidusen ved det medlemskab. Lagersalget var ellers fint, fik en masse lækre futter ;-)

Anonym

Super sødt og venligt personale! Gode til at hjælpe. Ikke stort men hyggeligt og priserne fine.

Trine

Et rigtig godt lagersalg, ikke så stort men rigtig godt udvalg af det der var og fine priser:-)

Camilla

jeg glæder mig meget!!!

Pernille

Småt, men godt :O)