Hamleys Industriens Hus

Bib 180x120 normal620
Hamleys Industriens Hus
Vesterbrogade 1H, Industriens Hus
1620 København V
Se kort
Alle
Rediger

Beskrivelse Redigér

Hamleys nye flagskib er åbnet på Vesterbrogade. Det er et spændende legetøjsunivers og butik, der fokusere på sjove oplevelser og inddragelse af både børn og voksne i Hamleys helt specielle univers. Vi leger, underholder, spiller, oplyser, tryller, holder børnefødselsdage, giver bamsekram og meget mere hver dag. Derfor er en tur i Hamleys, altid hele turen værd.
I vores flagskib har vi som noget helt nyt, et "SRUMPALICIOUS” univers - her har vi bygget en stor rød bil inde i butikken, hvorfra der bl.a bliver solgt slik, is, shakes og kaffe af allerbedste kvalitet.

Vi har også bygget et ”LUVLEY” hus, som er et gennemført tøseunivers med alle tænkelige tøse ting. Her lakerer vi fine og finurlige negle og laver tatoveringer der glimter.
Er man mere til tryllerier, så har vi en hel trylleafdeling, hvor der hver dag er trylleshow og gratis ballondyr og hvor man kan købe sjove, magiske trylleting.
Helt magisk er også den kæmpe store skærm, vi har installeret, hvor vores gæster med hele kroppen kan spille virtuelle spil med bamser og balloner.
Næsten som en selvfølge har LEGO et stort område, som får enhver LEGO elsker til at juble. Lige ved siden af har vi bygget et spektakulært Partyroom, hvor vi afholder de bedste børnefester med scene, kongestol, multifarvet lysekrone, farvestrålende møbler og en stor skærm til film, spil, danselege og meget mere...

Vi har skabt en anderledes og magisk legetøjsbutik, Hamleys -Københavns Sjoveste Forlystelse!

Kom og leg med!

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Chris

Åh det bliver nice, håber den er meget størrere end den på strøget, for der er godt nok en del varer jeg har gået forgæves efter, som jeg var sikker på de ville have i deres fantastiske legeunivers :)

M

Hamleys spiller! Fedt at få en stor butik