Københavns Hovedbanegård

Kh normal620
Københavns Hovedbanegård
Bernstorffsgade 16
1577 København V
Se kort
Alle
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

Københavns trafikknudepunkt nummer 1!
Her sker noget på alle tider af døgnet - men ungerne har nok mest ud af et kig i løbet af dagtimerne, hvor det kæmpestore bygningsværk kan imponere enhver lille størrelse. Og hvis ungerne er vilde med tog - så er udvalget af både danske og europæiske futtere værd at dvæle ved.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Camilla Aviaaja

En lille hovedbane går til et lille land. Det er da en ok hovedbanegård, som hovedbanegårde nu er. Men sammenligner man med udenlandske hovedbanegårde, synes jeg vores hovedbanegård er lidt trist. Dog er den overskuelig og til at finde rundt i.

Henriette

her har vi tilbragt mange timer med at vente på de forskellige toge hjem, det er dejligt at der altid en butik el. 2 som har åbnet til at bruge ventetiden på. Allerbedst er det dog omkring juletid hvor det store Juletræ pynter i midten med de STORE gaver

Iben

stedet børnene hurtigt lærer at kende

Natascha

I en lang periode var en 'udflugt' til Hovebanen for at 'kigge på tog' min søns foretrukne beskæftigelse - vi cyklede simpelthen hen til Tietgensbroen (hedder den det?) og stod og kiggede på alle de tog som ankom og afgik...Det kunne han få timer til at gå med ;-)

Indenfor i banegårdshallen skal vi også altid en tur hen forbi montren med de elektriske tog, hvor vi naturligvis skal ofre en masse 2-kroner på at sætte alle togene igang ;-)