YOGAMUDRA Østerbro

Morbabyyogaimfv primary article normal620
YOGAMUDRA Østerbro
Ryesgade 106 2. sal
2100 København Ø
Se kort
Alle
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

YOGAMUDRA findes på to adresser:
Christianshavn - Strandgade 36 D 2. sal, 1401 København K
Østerbro - Ryesgade 106 2. sal, 2100 København Ø

Vi tilbyder YOGA FOR GRAVIDE, som er egnet for hele graviditeten.

Vores MOR & BABY yogahold tager udgangspunkt i klassisk Hatha yoga, men vi arbejder aktivt med åndedrættet i bevægelserne a la vinyasa/flow. Vi laver YOGA FOR MOR til at styrke og smidiggøre kroppen, til at mindske spændinger fra amning og løft af baby, for følelsesmæssigt overskud og mentalt velbefindende. Vi laver YOGA FOR BABY, som stimulerer barnets kropsfornemmelse og motoriske evner, forbedrer åndedræt, fordøjelse og søvn, og som er glæde og leg. Samhørigheden jer to imellem stimuleres gennem sang, berøring/massage og fælles yogaøvelser. Undervisningen slutter med afspændig og tid til babypleje (amning, bleskift, osv.). Da babyerne inddrages aktivt i undervisningen, er de altid velkomne med mor på yogamåtten - eller på tæppe ved siden af. Alternativt kan baby sove i lift i et tilstødende rum eller i sin barnevogn i vores stille gård (husk evt. babyalarm). Man kan starte seks uger efter fødslen, og holdene begynder med jævne mellemrum.

Børn og yoga er et magisk mix! Derfor har vi også BØRNEYOGA på programmet for de lidt større børn. Børneyoga forudsætter ikke kendskab til yoga, hverken hos barn eller forældre.

For oplysninger om hold og priser ring eller tjek hjemmesiden.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Sofie

Yoga er helt fantastisk under graviditeten. Dejlig mild og effektiv måde at arbejde med kroppen på. Jeg har personligt oplevet stor gavn af yoga, under min graviditet. Jeg har været spændt, øm og belastet i skuldrene og i lænden og jeg synes virkeligt yoga var godt til at blive afspændt.