Okker Gokker - Børn & Lopper

789e8e19 a92c 497f 8bcc decc5635a01f normal620
Okker Gokker - Børn & Lopper
Gammel Kongevej 136
1850 Frederiksberg C
Se kort
0-6 år
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Okker-Gokker Børn & Lopper på Frederiksberg har, ud over økologisk børnetøj til rimelige priser, også et stort og spændende udvalg af diverse boligartikler og legetøj. På 1. salen kan man desuden gå på opdagelse i et vælg af spændende loppefund.

Lidt Okker-Gokker historie: Okker-Gokker er kendt for den unikke stil og det skandinaviske islæt, som kører gennem kollektionerne som en rød tråd. Målet er at tilgodese børns behov for at klatre, løbe, danse – i det hele taget bevæge sig frit, samtidig med at forældres behov, for at klæde deres børn i lækkert økologiskog praktisk tøj, tilgodeses. Kollektionerne har et unikt særpræg som er kendetegnet ved spidse huer/hætter, striber, blonder, lommer og lapper.

Økologien er i højsæde hos Okker-Gokker! Det er børnene, vi tænker på, når vi designer tøj og derfor synes vi, at det er vigtigt også at tænke i de økologiske baner, når det gælder valg af materialer. Stort set alt vores bløde jersey er produceret af GOTS certificeret økologisk bomuld. Med en GOTS certificering af vores tøj garanterer vi, at tøjet er mindst 95% økologisk og at produktionen foregår miljømæssigt og socialt ansvarligt. Den del af vores produkter der ikke er økologisk, er til gengæld Oeko-Tex mærket. Oeko-Tex® er verdens førende sundhedsmærkning for tekstiler.

Bag navnet Okker-Gokker står designerduoen Merete Nash og Dorthe Nielsen, som startede med at designe børnetøj helt tilbage i 1997, hvor de holdt til i butikken på Nrd. Frihavnsgade på Østerbro. I 2012 overtog den daværende produktionsleder, Ingeborg Grigel, brandet, som hun sammen med sin partner, nu fører videre i den samme velkendte Okker-Gokker stil. De vil fremover stå for design, produktion og engrossalg af Okker-Gokker. I dag forhandles Okker-Gokker, ud over webshoppen og de to fysiske butikker på Nordre Frihavnsgade og på Gammel Kongevej, også i en lang række selvstændige butikker i både Danmark og udlandet.

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Henriette

Lagersalg - 3. - 5. nov.

Spar op til 50-80% på tidligere kollektioner!

Hvor? Vores butik på Gl. Kongevej 136 på Frederiksberg.

torsdag 10:00 - 17:30
fredag 10:00 - 18:00
lørdag 10:00 - 14:00

Find masser af spændende varer fra tidligere kollektioner til super priser.

Henriette

Så starter vi SOMMERUDSALG og lægger ud med en snigpræmiere i netbutikken allerede mandag den 13. juni kl. 0.01. ALLE SOMMERVARER er sat ned med helt op til 50%! Skynd dig mens netop den størrelse du søger stadig er på lager.

Udsalget fortsætter i alle vores andre butikker tirsdag den 14. juni kl. 10 – hvor du kan se og købe hele vores forår/sommerkollektion til helt formidable sommerpriser.

Der kan forekomme lidt længere leveringstid under udsalget end normalt – op til 14 dage – men vi vil gøre vores bedste til at få alle ordre af sted så hurtigt som muligt.

Henriette

Solen skinner og sommeren er lige rundt om hjørnet. Derfor holder vi et raskt weekend udsalg, hvor vi har fratrukket 25% på alle varer i webshoppen.
Dette gælder fra NU, og KUN til og med søndag aften d. 15. maj kl. 24.00.

Henriette

så er der 20% PÅ ALLE FORÅRSJAKKER OG ANORAKKER hos okker gokker

TILBUDET GÆLDER KUN FRA MANDAG D. 18.-4. TIL OG MED LØRDAG D.23.-4.

Henriette

Så holder Okker-Gokker lagersalg! Det starter i morgen og forsætter på fredag og lørdag (d. 31. 1. og 2. april).

Dette vil foregå KUN i vores forretning på Gl. Kongevej 136, 1850 Frb. C.

Henriette

de sidste rester bliver nu solgt med 60% i butikkerne

Helle

Okker Gokker er super lækkert, selvom man skal passe på når det vaskes. Dejlig design....men meget skuffet over deres nuværende udsalg, hvor det kun var sat ned med 20-30%. Kun et par enkelte sorte flyverdragter var sat ned med 50%. Det bliver ikke der man handler, når de fleste andre sælger med 50-75% på udsalg og lagersalg. Håber dog de overlever krisen, da de har et unikt design.

Pernille

Synes man skal være heldig lige at finde det man søger på deres lagersalg/udsalg. Tilgengæld vil jeg tilføje at kvaliteten er super fin.. tøjet holder form og farver.

Naja

Har for få uger siden købt en dejlig fleeze trøje i okker gokker som min søn bruger næsten hver dag. Er glad for både kvalitet og design. Men jeg er som regel lidt skuffet over deres udsalg og stof udsalget var jeg meget skuffet over. Hvor var alt det fede stof som de syer tøjet af?!

Camilla

Udsalg! Udsalg! Udsalg!

Fra i morgen - mandag d. 27.-12.

Mandag d. 27. 12. kl. 10:00 starter vores store vinter udsalg!

20 % 30 % 40 % 50 %

Udsalget foregår i alle vores 5 forretninger samt i vores web shop hvor udsalget ligeledes starter kl. 10:00.

Web shop ordrerne vil blive ekspederet i rækkefølge. Der vil blive lagt fragt på alle forsendelser. Vi tager forbehold for enkelete udsolgte varer.

Stine

Pænt udvalg og meget få mennesker. Mest til de større børn - forår og sommertøj. Mange huer og vanter i alle størrelser. Fik et par af deres fantastiske overalls til mindste manden og en hue til den store. Priserne er ca. 50% af normalpris.

Trine

Men tilgendgæld plejer priserne og betjeningen og være i top. Kommer altid derfra med et eller andet :-)

Musse

Altså hvis det var som sidst, så er der et bord med lidt nedsat tøj og nogle bøjlestænger med kollektionsprøver. That's it. Så sæt ikke forventningerne for højt.

Camilla

Lagersalg på Frederiksberg
i denne uge

Kom og gå på opdagelse i diverse overskud fra tidligere kollektioner, 2. sorterings varer, kollektions prøver ... alt fra trøjer, huer, overtøj, t-shirts og meget mere.

torsdag d. 25. november fra 10:00 til 17:30
fredag d. 26. november fra 10:00 til 18:00

Camilla

Stort stofsalg i Okker-Gokker København

Vi holder stof-lagersalg hvor vi sælger ud af masser af overskuds matrialer fra vores kollektioner, til super lave priser 10, 20, 30 kr. ... pr. meter.

fredag d. 12. november fra 14:00 til 18:00
lørdag d. 13 november fra 10:00 til 15:00

Sted:
Okker-Gokker Frederiksberg
Gl. Kongevej 136
1850 Frederiksberg C

Trine

Jeg ved ikke om man kan kalder det er lagersalg, men de havde da rigtig gode prise og noget ok tøj. Mest i meget små størrelser, men jeg syntes det var fint og som altid sød betjening. Men nej der er ikke så meget tøj som fx molo men de er vel heller ikke lige så store.

Anonym

Ja så var jeg der også. Super skuffet og helt enig med dig Pia, så lidt kan man altså ikke kalde et lagersalg.

Pia

Jep, og det var ikke noget at råbe hurra for, efter min mening. Lagersalget var et meget lille område i butikken, som selvfølgelig var helt proppet. Altså, blev skuffet over at man kunne kalde så "lidt" for et lagersalg. Men det er måske bare mig.
Til gengæld havde de rigtig mange fine forårs- og sommervarer til både piger og drenge.

Anonym

Er der nogen der har været der?

Camilla

Okker gokker holder Lagersalg fredag d.19 fra 10-18 og lørdag d. 20 fra 10-14 på gl. Kongevej 136 Frederiksberg.

Der bliver salg af forårs tøj fra tidligere kollektion. Priserne bliver:

4 stk for 100
50 kr pr del
75 kr pr del
100 kr pr del

Sandra

Pæn forretning. Kedeligt lagersalg. Var skuffet over flyverdragten sidste år, så i år blev det igen en ver de terre-model, og de holder efter min mening meget bedre. Okker gokker-flyverdragten blev desværre hurtigt grim og nusset - ærgeligt, da jeg ellers syntes, at den var ret smart.

Jeg synes, at de er meget gode til babydrengetøj. Det er muligt at få tulle/kravletøj, som stadig er drenget. Pigetøjet har jeg altid kunnet lide, når bare sæsonens farver ikke bliver for fesne. Hvilket lidt er tilfældet lige nu.

Henriette

Vi har udvalgt 4 dejlige lækre trøjer i 100 % økologisk bomulds isoli (sweatshirt).

De har den blødeste bagside og er perfekte til det kolde ruskevejr, som nu er kommet til Danmark.

Og du kan få dem for kun 200.- hvis du er hurtig!

Camilla

Webshop sale - Kun på nettet:

Køb et sæt og spar 20 % ... på HELE orderen!

Hvis du køber et helt sæt sparer du 20 % på HELE orderen.

Ja du læste rigtigt!

Et sæt er: fx bukser og overdel, nederdel og overdel, overtøj og hue/vanter, kjole og bluse.

Tilbuddet gælder kun i vores webshop og i dagene 23. – 28. oktober 2009.

Bemærk: rabatten vil blive beregnet, når din bestilling er afsendt. Du vil se rabatten i kvitteringen, du modtager med dine varer. Rabatten vil ikke blive vist i din bestilling, når du afgiver en ordre i web-shoppen.

Trine

super gode buttikker med dejligt tøj og især nu de har sat priserne ned det er noget vi kan lide:-)
Trine

Henriette

Vi har skåret 30-40 % af alle priser og det fejrer vi med en premieredag på vores nye koncept NYE TIDER - BEDRE PRISER - MERE ØKOLOGI.

Tirsdag den 1. september i alle vores butikker
(shop-in-shoppen i Hillerød undtaget).

Gratis økologisk taske*

Der er en gratis økologisk taske til alle kunder, der køber over 500.- (værdi 69.-)* Tilbuddet gælder kun denne dag

Henriette

Sommerafløser søges til deres butikker i København

Henriette

så starter udsalget hos Okker gokker fra d. 18. juni og d. 17. juni i illum, hvis man er tilmeldt deres nyhedsbrev

Henriette

lagersalg på deres 1.sal på fredag

Anonym

Fin butik og venligt personale. Skal der spares penge så gør det til deres udsalg og ikke til deres lagersalg som efter min mening ikke er værd at køre efter.

Henriette

hyggelig butik og venligt personale, deres lagersalg er dog noget rodet og der er ikke de store besparelser i forhold til deres udsalg