Okker Gokker - Børn & Lopper | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Okker Gokker - Børn & Lopper

789e8e19 a92c 497f 8bcc decc5635a01f normal620
Okker Gokker - Børn & Lopper
Gammel Kongevej 136
1850 Frederiksberg C
Se kort
0-6 år
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Okker-Gokker Børn & Lopper på Frederiksberg har, ud over økologisk børnetøj til rimelige priser, også et stort og spændende udvalg af diverse boligartikler og legetøj. På 1. salen kan man desuden gå på opdagelse i et vælg af spændende loppefund.

Lidt Okker-Gokker historie: Okker-Gokker er kendt for den unikke stil og det skandinaviske islæt, som kører gennem kollektionerne som en rød tråd. Målet er at tilgodese børns behov for at klatre, løbe, danse – i det hele taget bevæge sig frit, samtidig med at forældres behov, for at klæde deres børn i lækkert økologiskog praktisk tøj, tilgodeses. Kollektionerne har et unikt særpræg som er kendetegnet ved spidse huer/hætter, striber, blonder, lommer og lapper.

Økologien er i højsæde hos Okker-Gokker! Det er børnene, vi tænker på, når vi designer tøj og derfor synes vi, at det er vigtigt også at tænke i de økologiske baner, når det gælder valg af materialer. Stort set alt vores bløde jersey er produceret af GOTS certificeret økologisk bomuld. Med en GOTS certificering af vores tøj garanterer vi, at tøjet er mindst 95% økologisk og at produktionen foregår miljømæssigt og socialt ansvarligt. Den del af vores produkter der ikke er økologisk, er til gengæld Oeko-Tex mærket. Oeko-Tex® er verdens førende sundhedsmærkning for tekstiler.

Bag navnet Okker-Gokker står designerduoen Merete Nash og Dorthe Nielsen, som startede med at designe børnetøj helt tilbage i 1997, hvor de holdt til i butikken på Nrd. Frihavnsgade på Østerbro. I 2012 overtog den daværende produktionsleder, Ingeborg Grigel, brandet, som hun sammen med sin partner, nu fører videre i den samme velkendte Okker-Gokker stil. De vil fremover stå for design, produktion og engrossalg af Okker-Gokker. I dag forhandles Okker-Gokker, ud over webshoppen og de to fysiske butikker på Nordre Frihavnsgade og på Gammel Kongevej, også i en lang række selvstændige butikker i både Danmark og udlandet.

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt