Kastrup Svømmehal

Ksvoem3 normal620
Kastrup Svømmehal
Røllikevej 4
2770 Kastrup
Se kort
Alle
15/25 kr.
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

Et godt stenkast fra lufthavnens Terminal 1 ligger Kastrup Svømmehal og Idrætsanlæg. Det er et hyggeligt og meget lokalt anlæg med gode forhold til billige priser. Det er imidlertid ikke her, man skal komme, hvis man vil have sin baby tilmeldt et fast babysvømmehold. Har man derimod lyst til at nyde varmvandsbassinet i babys eget tempo, er der god mulighed for det, når bassinet to gange ugentligt er reserveret til småbørnsfamilier.

Børn under to år kommer gratis ind.

Varmtvandsbassinet er reserveret til småbørnsfamilier onsdage kl. 9-12 og fredage kl. 14-17.
For yderligere oplysninger om åbningstider ring eller tjek hjemmesiden

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Ivana

Vi Burger flittigt Kastrup svømmehal - det er selvfølgeligt bedst udenfor rush-hour, men super fine faciliteter. Omklædningsrummene er blevet renoveret og der er alt man skal bruge for en baby - puslepuder, klapvogne, badekar osv.

Mette

Super svømmehal, der er til at være og ikke så meget støj. Godt stort varmvandsbassin som er lækkert for voksne og babyer, men ærgerligt for 2-4 årige at de ikke kan bunde og lege. Børnebassinet er godt og lunt. Der er gode faciliteter til småbørnsfamilier.

Caroline

Rigtig dejlig svømmehal med et skønt varmtvandsbassin og en stor børnepool. Kan varmt anbefales i weekenderne hvor den ikke bliver proppet som mange af byens andre svømmehaller. Der er en god stemning, og jeg oplevede at både personale og de andre svømmere var meget hjælpsomme og snakkesagelige. Husk kontanter: Man køber billet i en automat i indgangen.

Mette

Dejligt sted med gode forhold også for de helt små, der er autosæder og klapvogne. Gratis for børn under 2 år

Karina

Rigtig godt sted at tage sit barn med en lille tur i svømmehallen - hvis man vel at mærke ikke har tænkt sig at pjaske i timevis... Efter en halv time er det slut, til gengæld er det rigtig billigt!