Barresøgård

Dalmatinere normal620
Barresøgård
Slagerupvej 29
3540 Lynge
Se kort
1-12 år
30/60 kr.
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

På Barresøgård er dyr ikke bare dyr. De er Pedro, Rosa, Sortøre, Ferdinand med flere. Og når Rosa, som er gårdens kælegris – et vietnamesisk hængebugsvin – får smågrise, er det en stor begivenhed. En begivenhed som bondemand Lars og bondekone Anja glæder sig over at kunne dele med de mange besøgende. Barresøgård er desuden hjem for de to godmodige jerseykøer, Caramel og Dorthea, fire heste, en sværm af honningbier, en flok brevduer, hundene Bella og Donna og rigtig mange andre. Så der er nok at se på, når man gæster stedet.

For oplysninger om gruppepriser og arrangementer ring eller tjek hjemmesiden.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Sofie Heiberg

Vi havde fornøjelsen af at besøge Barresøgaard med Tristans vuggestue i dag. Det er en skønt sted med en masse dejlige og børnevante dyr, samt bondemand Lars, som i børnehøjde formidler hvor vores mad kommer fra og viser sine skønne dyr frem.
Gården har en række forskellige dyr og efter en guided tour rundt for at møde alle gårdens beboere var der fri leg på den store legeplads ved siden af Barresø. Lars bød på lidt hjemmebag med saftevand og spillede musik for ungerne, som storhyggede sig med at danse og klappe. Vi kommer uden tvivl til selv at besøge Barresøgaard på en søndag til åbent hus i løbet af sommerferien.