Big Bowl

Billedet findes ikke
Big Bowl
Gl. Jernbanevej 31
2500 Valby
Se kort
6-18 år
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

Big Bowl i Valby har det mest belevne personale, jeg længe har mødt. Vi fik brunch sidst og dette kan klart anbefales.
Børnene bowler med 'rander' på, så kuglen ikke bare smutter i renden. Det er et hit for de større børn fra ca. 6 år og op.

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Mai

Jeg aftalte med en medarbejder at jeg kunne få en ny tid til samme pris. Da jeg ringer derind kræver de 125 kr. ekstra trods jeg aftalte dette med en medarbejder, Rebekka. De begrunder det med at det blev ændret til en aftentid men det er i mine øjne ikke en gyldig grund da jeg "bare kan vælge et andet tidspunkt til samme pris". Der blev altså ikke nævnt noget om tider og de vil så hellere have utilfredse kunder og dårlig omtale end at leve op til de aftaler der er indgået med en af deres medarbejdere! Interne konflikter bør som jeg ser det ikke gå ud over kunderne. Derfor, vil jeg anbefale at holde sig væk fra Bigbowl i Valby. Ydermere så er det uacceptabelt at holde mine 225 kr. og nægte at give dem retur. Havde de gjort det kunne jeg MÅSKE have overvejet at tage derind igen og jeg ville ikke have fundet det nødvendigt at advarer andre om deres opførsel. Det grundlæggende problem er derfor at de løber fra deres aftaler!

Camilla

Hyggelig sted til god underholdning sammen med ungerne :)

Mette

Min søster, som bor i Valby, holdt "børnefødselsdag" i Big Bowl, da ældstepigen fyldte 9 år - det var så hyggeligt - og festligt for de voksne at se en flok tweens gå amok på den sjove måde!