Panduro Hobby

Billedet findes ikke
Panduro Hobby
Falkoner Alle 21
2000 Frederiksberg
Se kort
Alle
Rediger

Beskrivelse Redigér

Panduro Hobby ligger på første sal i Frederiksberg Centeret - i samme ende som posthuset. Butikken har et stort udvalg og et engageret personale, der står klar til at give gode råd om alt fra valg af lim til syteknikker.

Butikken har et stort udvalg af Hama-perler, krea-kit med fx bolcher eller sæbe, som man selv kan lave. For de større børn er der en stor afdeling med dele til smykkeproduktion.

1. søndag i md. 10.00-16.00

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Maria

Jeg har altid handlet i Panduro i deres forskellige afdelinger. Og syns at man altid finder spændende projkter at kaste sig ud i. og nu hvor de også har juniorsæt kan de 2 store også være med...

Aina

Jeg kan altid finde nogle gode ting - også ud over dem jeg kom efter.

Sandra

Super forretning med meget hjælpsomt personale. Kan anbefale gipskittet til afstøbning af babys hånd/fod. Dog kunne jeg godt have brugt et tip om salt i denne forbindelse. Først skal man lave en slags trylledej, som man laver aftrykket i - her kan det anbefales at bruge fint salt (jeg brugte groft salt første gang - og det giver mildt sagt ikke et pænt resultat) - og så hældes gipsen i trylledejsformen. Pas på med de forme, som man skal klippe ud af kittet - det er svært at få dem lige.

kindbynature

Hvis man er kreativ eller ønsker at blive det, så er Panduros Hobby det ideele sted at købe alt fra perler, perleplader, lim, papir, lærreder, maling, kort, kæder m.m.. Synes dog ikke det er så billigt endda, eksempelvis er perler til perleplader halvt så billigt i IKEA for en stor dåse...og lærreder m.m. er ofte billigere i Søstrene Grene.

Pia

Det er den bedste butik. Er (forsøgt) blevet så krea på barsel. Lige nu er der iøvrigt halv pris på alle juletingene, hvis man er til det.