ParadIs - Østerbro

Is normal620
ParadIs - Østerbro
Østerbrogade 134
2100 København Ø
Se kort
Alle
E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Den århusianske iskæde nåede Østerbrogade i 2007, og har udmærket sig som en af ParadIs’ mest børnevenlige isbarer. Der er masser af høje stole, og biksen er så rummelig, at man sagtens kan rulle barnevognen med sig indenfor. Ellers byder stedet på den lækre klassiske ParadIs – lavet på både yoghurt, vand og mælk og smagt til med sæsonens råvarer. Foruden is kan man blandt andet købe kaffe og god, hjemmelavet kakao.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Alberte

Hele familien elsker Paradis is - et absolut MUST for os når solen skinner

Irene

Uhmmm - elsker deres is!!

Musse

Altid god for et besøg. Koldt eller varmt. Is til ungerne. Kaffe til de voksne.

Sandra

Paradis er altid et hit - med og uden barnevogn. Jeg er vild med at købe en halv eller hel liter med hjem til dessert. Og jeg er imponeret over hvor kold isen holder sig i flamingobøtten, men til gengæld skal man ikke have den liggende i sin egen fryser for længe, for så får den krystaller.

Natascha

Superlækker isbar - med perfekt placering centralt på Østerbrogade, når man er ude og shoppe med klapvognen alligevel ;-)

Marie Louise

Super lækker is, søde piger bag disken og god plads til lillepigen. Og så har man ikke så dårlig samvittighed, når hun skal smage lidt af, hvad mor sidder og guffer i sig :-)