Peter Lieps Hus

Phus5 50 normal620
Peter Lieps Hus
Dyrehaven 8
2930 Klampenborg
Se kort
Alle
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

Når københavnerne i ferier og weekends valfarter ud i det grønne sommerland, ender et anseeligt antal af dem ude i Dyrehaven. Fra Klampenborg Station tager det kun et par minutters gang, før man omsluttes af Dyrehavens grønne løv, og endnu kun et par minutter, før man kan se Peter Lieps Hus inde til højre. Stedet er traditionelt dansk med alt hvad det indebærer af mørbradsbøffer og stegte sild, men der er sandelig også noget for ungerne, som kan vælge mellem livretter som spaghetti, pizza, fiskefilet med mere. I sommerperioden kan man sidde ude og spise frokost eller aftensmad ved de rød-og hvidternede duge – eller man kan dumpe forbi til en is eller en kop kaffe.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Irene

Hyggeligt sted at kunne stoppe og få lidt at drikke, når man går tur i Dyrehaven.

Anonym

Der er også mange heste der rider forbi som børnene kan kigge på.
Det er ikke kun om sommeren når vejret er rigtig godt at her er hyggeligt. Sidst på sommerren eller først på efteråret er det når bladene begynder at skifte farve, kan det anbefales at sætte sig udenfor med et tæppe og en af deres kopper med varm cacao og flødeskum!

Caroline

Der er en rigtig fin legeplads i gården med både karoussel, legehus, sandkasse og vippe. Bordene står rundt om legepladsen så forældrene kan sidde og slappe af og holde øje med ungerne samtidig! Eneste minus er at priserne er ret pebrede.