Purefood

Oekomaerke m tomater rod normal620
Purefood
Blågårdsgade 33
2200 København N
Se kort
Alle
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

Det økologiske supermarked, Purefood, har et ganske særligt fokus på ferskvarer, og sætter en ære i at kunne tilbyde deres kunder Københavns største udvalg i økologisk og biodynamisk frugt og grønt i løsvægt. Derudover kan købes alt hvad en moderne, økologisk familie behøver af kød, brød, mejeri- og kolonialvarer, miljøvenlige rengøringsartikler og produkter til personlig pleje. Sortimentet består samlet set af mere end 2100 forskellige, økologiske varer.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Jeanette Marie

super lækker butik og flink ejer.

Naja

De har mange dejlige ting og også en del glitenfrie ting bla glitenfrit brød

Pia

Fantastisk øko-supermarked. God betjening og lækker indretning. Boede engang i nærheden og var den eneste økoshop, jeg brugte på de kanter.

Cornelius'

Virkeligt dejligt sted at handle når der er overskud såvel mentalt som økonomisk :o) Kan allerbedst li' at handle her, når jeg har tid til at gennemgå alle hylder minutiøst, for tænk, hvis der lige var kommet et nyt uundværligt produkt siden sidst. Men dyrt, det bliver det altså hurtigt!!

De har det bedste udvalg af økologiske/miljø- og hudvenlige rengøringsartikler jeg har set til dato. Og deres figenruller med kokos er supergode! Cornelius nægter at spise de 'almindelige' figenstænger, men det her; ummmm, det synes han er lækkert!