BioM

Biom normal620
BioM
Fredericiagade 78
1310 København K
Se kort
Alle
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Glem alt om økologiens langhårede 70’er-image, der stadig ind imellem hænger ved og lugter lidt af linsepostej. BioM er topmoderne økologi-gourmet. Folkene bag konceptet kalder det ’korthåret øko-logi’ og ambitionen er ’at bringe økologien helt frem på den moderne restaurantscene’, som de siger. Menukortet er i høj grad præget af sæsonens råvarer, men der er stadig masser at vælge imellem for både store og små. Stedet har udendørs servering sommeren over, og da de indendørs faciliteter ikke er de allermest børnevenlige, er det en god idé at vente med at tage hele den pukkelryggede med på BioM til solen skinner.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Mammy

Jeg prøvede deres brunch i går, for første gang. Det var bare mig og min mindste datter på 4 år, som skulle have mor-datter tur. Som altid helt fantastisk, men masser af gode smagsoplevelser :-)

Emilie Franke

Absolute byens bedste brunch!

Mammy

TOP LÆKKERT MAD!
Jeg elsker denne restaurant! Maden er overdådig lækker!, alt er økologisk og priserne meget meget rimlige i forhold til hvad man får. Det er mit absolut ynglings sted. Nu er min den ældste blevet 6 år og klar til at komme på 'fin' restaurant og prøve at smage virkelig lækker tilberedt kokkemad. -og det bliver klart der!!!
(det skal lige nævnes at jeg er vant til at komme på de fineste og dyreste restauranter i Kbh, og selvfølgelig er dette ikke et sted der har gjort sig fortjent til en Michellen-stjerne, men prisen taget i betragtning, så får man vildt meget for pengene her. Det er super fantastisk mad!!!) Min allervarmeste anbefaling, -måske til en kæreste middag

Emilie Franke

Fantastisk service, skøn og smuk mad og en høj stol.. behøver jeg sige mere.

Stine

Fantastisk beliggenhed med kort afstand til legeplads. Kan dog tilslutte mig anbefalingen med at komme der om sommeren, da det er lettest med barnevognen.

Husk, at der er lukket om mandagen.