Babysvømning Marselisborg Centret

Pb260486 normal620
Babysvømning Marselisborg Centret
P. P. Ørumsgade 11, bygning 8
8000 Århus C
Se kort
0-6 år
Rediger

Beskrivelse Redigér

Undervisningen er et tilbud fra AGF svømning i samarbejde med MarselisborgCentret og foregår på hold af 30 eller 45 minutters varighed. Man tilmeldes for een sæson af gangen med start i hhv. januar og august

Hvor tidligt kan man starte?
Mange forældre vil gerne i vandet med deres nyfødte så tidligt som muligt. Barnet skal dog være ca. otte uger før det kan deltage i babysvømning på MarselisborgCentret.
Når barnet bliver ca. 6 år er det gammelt nok til at deltage i egentlig svømmeundervisning. AGF svømning har tilbud for aldersgruppen - se mulighederne på deres hjemmeside.

Formålet med babysvømning
Vi lægger vægt på at forældre og barn får en hyggestund sammen i rolige omgivelser. Gennem sanglege og øvelser skabes fortrolighed med vandet og barnets motoriske udvikling stimuleres.

Instruktører
Vi har et fast instruktørkorps som vikarierer for hinanden, men det kan i enkelte tilfælde, ved sygdom eller mangel på vikardækning, være nødvendigt at påsætte en livredder for at undgå aflysninger.

Undervisningen foregår primært i weekender og på hverdagsaftner. Der må deltage 2 forældre/bedsteforældre/etc. pr. barn. Holdene er inddelt efter alder, men der er også mulighed for at deltage på søskendehold, så hele familien kan svømme sammen.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Lica

PS: Rigtig gode faciliteter i omklædningsrummet. Der er både pusleplader i omklædningsrummet og i badet, badekar og bumbostole til fri afbenytning. Der er et lille cafeområde udenfor omklædningsrummene med mikroovn og bumbostole hvor man kan give den lille mad.

Lica

Helt fantastisk babysvømning! Virkelig dygtige og engagerede instruktører, der lægger vægt på de helt rigtige ting (hygge, motorisk stimulering/udfordring osv.).
Vi går nu til svømning på vores tredje sæson og vores søn på knap 1,5 er blevet den største vandhund og elsker simpelthen bare at komme til svømning hver lørdag.
Det er lidt dyrt, men til gengæld får man virkelig mange undervisningsgange, dygtige instruktører og kvalitetstid med børnene :)