Leg og Rul på Vestvolden

Cykelordinans normal620
Leg og Rul på Vestvolden
Gl. Køge Landevej
2650 Hvidovre
Se kort
Alle
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

Tag din familie med tilbage i tiden og få pulsen op mellem træer og fortidsminder. Børn, voksne, cykler og rulleskøjter er alle sammen meget velkomne – og her må græsset gerne betrædes.

Vestvolden er 14 km og strækker sig fra Gl. Køge Landevej i Hvidovre til Åkandevej i København. Oplev den på hjul eller til fods - her er masser af oplevelser med noget for en hver smag og alle aldersgrupper.

Brug benmusklerne på tre cykeludfordringsbaner og en rulleskøjtebane på Vestvolden, eller nyd naturen på en af de to cykelruter og få historiske fortællinger undervejs. Befæstningen er en fantastisk legeplads med stejle skråninger, fortidsminder og gode gemmesteder i krat og bevoksning – og her må græsset gerne betrædes.

Besøg www.befaestningen.dk/aktiv og få ideer til sjove lege eller seje tricks til cykel og rulleskøjter. I kan også finde et kort over Vestvolden og baner tæt på, hvor I bor.

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Mette

Vi bor - helt bogstaveligt - lige op ad Vestvolden og bruger den bl.a. til at kælke, samle kastanier og andet naturpynt, gå ture, cykle på arbejde (9 km uden at møde én eneste bil, hvor tit kan man sige det om Storkøbenhavn??!). I området omkring Avedøre er der fritgående får og man cykler/går langs indhegninger med køer, heste og flere får!! Al den natur og "på-landet" følelse, og så kun 10 km. fra Københavns centrum!