Fuglebjerggaard

Campl normal620
Fuglebjerggaard
Jægersborggade 17
2200 København N
Se kort
Alle
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Fuglebjerggaard er en økologisk arbejdende gård med kornproduktion, mølleri, køkken, cideri, æbleplantager ,frøproduktion, køkkenhave, får, stude, høns, grise og mange kattekillinger . Vi har en gårdbutik, hvor du kan købe alle de mange produkter, vi laver på gården, vores eget mel, kød, pølser syltetøj, frø, urter, chili og tomatprodukter, kryddersalte, krydderier, og grøntsager. Der er selvpluk i sæsonen af bær, og frugt, man kan presse sine egne æbler om efteråret, vi holder markeder, og så er der en velassorteret økologisk planteskole
Der er mulighed for at købe kaffe, the, hjemmelavet saft og hjemmebagte kager.
Vi har mange kurser, demonstrationer, rundvisninger og andre aranegementer, tjek hjemmesiden for de aktuelle ting man kan opleve på gården.
Gården ejes og drives af Camilla Plum , der også bor der privat med sine børn.
Gårdbutikken er åben hver lørdag & søndag fra 10-16 i perioden 1. april til jul.
Planteskolen er åben hver lørdag & søndag fra 10-16 i perioden 1.april til lige efter efterårsferien.

Kilde: www.fuglebjerggaard.dk

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Caroline

Vi havde en perfekt udflugt i dag til Fuglebjerggård hvor hele familen fik en masse ud af det. Flora og Viggo klappede de små påskelam, jeg fik købt forårsblomster og eksotiske planter - og vi fik alle en fantastisk æblekage! Kan varmt anbefales.

Karina

Fuglebjerggaard er et smukt og stemningsfyldt sted med en hel masse steder at gå på opdagelse, kælne katte og de smukkeste blomster. Vi var der til øko-åbent-hus, hvor der var rundvisning i haverne, vaffelbagning, mulighed for tur på æselryg, gyngetur i haven, boder med krydderurter og grøntsager osv. Camilla Plums butik er lækker men meget dyr!