Pilates Cph

Alfred workout 2 normal620
Pilates Cph
Nørregade 26 B
1165 København K
Se kort
Gravide
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Pilates er den bedste form for træning, når du vil i form igen efter fødslen. Igennem 10 uger træner du fokuseret på de områder, du har belastet under graviditet og fødsel, herunder bækkenbund, mave og ryg.

Træningen hjælper dig med at genopbygge din krop indefra og ud. Pilates Efterfødsel er særdeles velegnet til dig, der hurtigt og effektivt vil i god og stærk form igen.

De små guldklumper er naturligvis velkomne.

Prisen er 995 kr. for 10 ugers træning.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Therese

Jeg skal inden længe føde vores 3. datter og glæder mig til en gang for alle at komme tilbage i min egen krop, når jeg ikke er gravid mere. Jeg krydser fingre for, at jeg vinder dette forløb hos Pilates CPH. Jeg lover at blive en hårdtarbejdende, motiveret og stabil deltager :)

Bianca

Jeg ville elske at prøve pilates. Jeg er normalt en Crossfit pige, men efter anden graviditet, har jeg brug for at supplere med træning i den helt anden boldgade, der arbejder med musklerne på en anden måde. Og roen i trænings fornem, frister også meget at få lov at prøve 🙏🏽👌🏽

Eva

For tre måneder siden fødte jeg ved akut kejsersnit for pga grønt forstervand og en baby der ikke kunne komme igennem mit bækken og har siden dette virkelig haft ondt i ryg nakke og skuldre. Jeg har brug for at få aktiveret mine muskler igen og få en stærk krop igen uden smerter og så jeg kan løfte min søn indtil han ikke gider at blive båret rundt længere.

Karoline

Jeg ønsker at komme i form efter fødslen, så jeg kan være der for min familie og være en frisk og stærk mor fuld af power og energi, som jeg plejede at være!
Jeg døjer med bækkenløsning her i min anden graviditet, så glæder mig ubeskriveligt til igen at kunne bevæge mig normalt. Med pilatesholdet vil jeg på bedste vis kunne blive guider til at få genopbygget min krop stille og roligt på rette vis, og det er lige, hvad jeg har brug for❤️

Louise

Jeg har altid været meget aktiv, så jeg syntes det var svært at ‘miste kontrollen’ over min egen krop, da jeg blev gravid. Jeg har nu en søn på 5 uger, og jeg glæder mig til at komme igang med at træne, så jeg kan blive en mega lækker mor, og så vi kan være aktive sammen med både pilates, lange gåture og babysvømning 🤗👶🏼
Pilates har jeg prøvet et par gange, og jeg har hørt mange sige, at det er perfekt til efterfødsels træning 😃👌🏻

Line

Efter bækkenløsning vil jeg gerne have ekstra hjælp til at komme tilbage i min normale krop, så jeg kan lege med, tumle og stimulere min lille søn.

Sofie

Jeg er højgravid med mit tredje barn, og vil gerne igang med træningen hurtigt igen efter han er født.

Anja

Jeg vil gerne prøve efterfødselspilates, da jeg lige har født mit 3. Barn og jeg føler at det er lidt håbløst at komme igang....
krydser fingre.