Kastrup Bio

Kastbio normal620
Kastrup Bio
Kastrupvej 270
2770 Kastrup
Se kort
0-1 år
0/55 kr.
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

Kastrup Bio er en hyggelig, lokal biograf, som udover almindelige filmvisninger også afholder arrangementer for både børn og voksne med jævne mellemrum. Hver tirsdag kl. 11.00 vises én af aftenens film i babybio. Også her kan man lade baby sove i sin barnevogn i biografens foyer, mens man selv nyder filmen – man bliver råbt op af personalet, hvis den lille græder. Desuden kan man få varmet flasker og pusle ungen under fine forhold.

En babybiobillet koster 55 kr., og biografen åbner klokken 10.

For program ring eller tjek hjemmesiden.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Iben

Venlig og hjælpsomt personale, billige billetter og latte, intet tillæg for ekstra benplads, ikke så mange mennesker, mindre stress da filmen først starter kl. 11, tæt på bus og rimelig afstand til metro, hyggelig stemning, gode faciliteter for børn og voksne = varm anbefaling herfra!

Mie

Min absolut FAVORIT biograf...God plads til baby, vogn og mig...

Marie P.

Der er meget få menensker, vil er rart. Det er intet problem at tage busser hele vejen fra broerne. Komforten ikke den bedste, men helt ok. Viser nogle gange lidt mere interessante film end de andre steder.

Kanya Natasja

Babybio i Kastrup Bio er hyggeligt og billigere end de fleste andre steder. Til gengæld er komforten også lidt mindre, da sæderne ikke er helt så polstrede og brede. Men salen er stor, så der er masser af plads - og det kan anbefales at sætte sig på den række, hvor der er ekstra benplads, så er der nemlig både plads til lift, tasker, bleer, legetøj, sutter, sko, jakker, tørklæde, vandflaske, sutteflaske, bæresele, mobiltelefon (slukket), sovedyr, kaffekop, babytæppe - og hvad man ellers kunne finde på at slæbe med i biffen?!