Den lille Oase , Chattis Hansen

P1040133 normal620
Den lille Oase , Chattis Hansen
Vejlands alle´ 128
2300 København S
Se kort
0-3 år
3863/6387 kr.
E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Kære forældre.

Hvis I ønsker en blød start for Jeres guldklump så er privat børnepasning et godt springbræt inden vuggestue.

Jeg er en ung kvinde på 41 år, gift med Morten 40 år og sammen har vi 2 dejlige børn, Victor 12 år og Silke 10 år.

Vi bor i et stort hus på Vejlands Alle hvor der er masser af plads til at boltre sig, både inde samt ude i den børnevenlige have.
I sommerperioden bugner haven af spiselige bær og grøntsager som Vi alle nyder godt af.
Haven er også beboet af Vores dejlige Kanin - Bertil , ham elsker børnene at lege/kæle med.
Offentlig transport Bus 30 , 33 samt 4A stopper næsten ved hoveddøren.
Hvis I kommer i bil er der rig mulighed for parkering ved huset.

Jeg er privat børnepasser i eget hjem. Er godkendt til at passe 4 børn, i øjeblikket passer Jeg Sigurd , Karla , Vitus samt Andrea.

Jeg er ansvarlig og pligtopfyldende og har 12 års erfaring med små børn.

Vi er ikke-rygere.

Børnene er små forskellige individer med forskellige behov og dette vil blive tilgode set.
Nærvær, trygge rammer, tillid og faste rutiner er noget Jeg går op i da det skaber ro og harmoni i børnenes hverdag.
Udover det ovenstående er hverdagen også fyldt med skæg/ballade, sang/leg , læsning , kram og kærlighed.
Endvidere mødes jeg med andre børnepassere, tager på ture til forskellige legepladser osv.
Turene foregår som regel på vores Babboe Ladcykel og Besøg på Amagers mange forskellige legepladser er derfor en nem sag.

Jeg er uddannet social og sundhedsassistent 2001 samt statsautoriseret fodterapeut 2012.
Elsker at arbejde med mennesker og har gjort det i hele mit arbejdsliv.
Jeg har valgt at arbejde med små børn, da det er et meget givende arbejde.
Elsker små livlige børn i mit nærvær.

Som person er Jeg stabil, givende og engageret i mit arbejde og dermed meget pligtopfyldende.
Kosten hos mig er sund, varieret og delvis økologisk.

Jeg respekterer sukkerpolitikken.

Åbningstiderne er : Mandag-torsdag kl 8-16 og fredag kl 8-15, fri den første fredag i måneden.

Jeg sørger for alle hjælpemidler , dog skal I selv medbringe Bleer til Jeres Guldklump.
Forældrenes egenbetaling er 3863 kr. pr. måned + tilskuddet fra kommunen som i 2019 udgør 6387 kr.
Samlet pris hos mig er 10250 kr.
Der kan søges om søskende-rabat gennem kommunen.
Jeg er forudbetalt.

Hvis I mangler en omsorgsfuld og stabil børnepasser, ser Jeg meget frem til at høre fra Jer.

Det er muligt at blive skrevet på venteliste Som jævnligt bliver opdateret.

Venlig Hilsen
Chattis Hansen

Email : chattisp@gmail.com
Tlf : 27141112

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Nanna Beiter

Vi har været så utrolig heldige at få passet vores datter fra hun var 12 mdr. til hun var 21 mdr. hos Chattis, dvs. 9 mdr. i alt. Det har været sådan en god tid for os alle tre, og det har uden tvivl været det helt rigtige valg for os.

For os var det et bevidst valg at starte vores datters institutionsliv i rolige og omsorgsfuld rammer, inden hun skulle videre i vuggestue. Derfor ledte vi efter en privat dagplejer, der kunne give vores datter en tryg start. Vi var utrolig heldige at få en plads hos Chattis.

Chattis er en meget stabil, kærlig, initiativrig og varm dagplejer. Hun skabte en skøn hverdag for vores datter med en god veksling mellem at være hjemme, have besøg af andre dagplejere og deres børn, være på ture rundt omkring på Amager og i København, og på besøg hos andre dagplejemødre. Chattis er fantastisk god til at tilrettelægge dagene således at alle dagplejebørnenes behov imødekommes. Vi oplevede at hun i høj grad prioriterede at være udendørs, og vi hentede stort set altid Eline ude i haven i forår, sommer og sensommerperioden.

Vi oplevede ikke en eneste sygedag fra hende i vores 9 måneder i alt, hvilket er helt fantastisk. Ferieplan laver Chattis for et halvt år af gangen, så det var nemt for os at planlægge fremad og få logistikken til at gå op. Derudover oplevede vi en fleksibilitet hos Chattis.

Vores datters indkøring hos Chattis bar tydelig præg af, at Chattis er en utrolig erfaren dagplejer og har stor erfaring med mange forskellige slags børn. Hun aflæste hurtigt vores datter, og knyttede lynhurtigt et godt bånd til hende, som gjorde, at vores datter blev tryg ved hende.

Chattis lavede altid enormt lækker mad til børnene og vores datter er virkelig blevet eksponeret for en masse forskellig slags mad hos Chattis. Det har helt sikkert været medvirkende til, at vores datter er rigtig glad for smagsfuld og forskelligartet mad i dag.
Chattis har en skøn familie, og vores datter knyttede bånd til alle i huset. Hun blev fx lejlighedsvis inviteret med ind på Silkes værelse og hjalp ofte Morten med havearbejde,.

Vi har igennem vores tid hos Chattis haft en god og tæt dialog omkring vores datter. Chattis har været opmærksom vores datters udvikling, og vi har kunne samarbejde rigtig godt omkring de ting, vi både har ønsket at lære og aflære Eline. Chattis var derudover ærlig omkring, at hun vurdere at vores datter var klar til vuggestue i løbet af foråret, hvilket vi kun er blevet bekræftet i. Chattis har klædt Eline så godt på til vuggestuelivet, hvorfor indkøring i vuggestue tog under en uge og vores datter elsker at være der.

Vi kunne ikke have givet Eline en bedre start på livet udenfor hjemmet, og Chattis får vores aller aller varmeste anbefalinger. Alle børn, der får plads i Den lille oase er drønheldige, og det er deres forældre også.

Kærligste hilsner
Eline, Jens og Nanna

Christina

Vi fik passet vores dreng i lidt over et år hos Chattis. En fantastisk tid, og det helt rigtige valg for vores søn!

Chattis er den oplagte dagplejer, hvis du vil give dit barn en fantastisk start på livet. Hos Chattis er dit barn garanteret masser af kærlighed, trygge og faste rammer, god indlæring, sociale færdigheder og masser af varierende aktivitet (ude som inde).

Chattis er desuden rigtig god til at give daglige rapporter, og hendes altid positive og gode humør, empati og kærlighed smitter af på børnene og hendes omgivelser.

For os var det vigtigt, at vores søn kunne komme ud og røre sig, og ugentlige ture med Chattis dagplejekollegaer sikrer masser af ture i nærområdet, og dermed også kontakten med andre børn. Desuden er den åbne have, det grønne græs, de dejlige sommerbær, legetingene og den lille og søde kanin i baghaven et paradis og fristed for ens barn.

Vi giver hermed de varmeste anbefalinger, og håber jeres barn er den heldige der får en plads hos Chattis.

Kærlig hilsen
Christina, Jesper og Storm

Mikkel

Vi har fået passet vores dreng hos Chattis i 6 måneder, hvorefter han kunne begynde i vuggestue. Vores dreng var omkring et år, da han startede.
Chattis var indforstået med formålet med opstarten hos hende og samarbejdede så fint i tråd med denne tidsramme.
I starten var Chattis således orienteret mod at lære vores søn at kende og at hjælpe ham til at få en god start på hele pasningsprojektet. Med tiden overgik hun til at flytte fokus mod at gøre vores dreng klar til overgangen til vuggestuen. Dette indebar fx, at hun forholdt sig undersøgende og eksperimenterende overfor emner som sovemuligheder i vuggestuen med henblik på at vænne vores dreng til at mestre dette - og med stor succes. Han sover nu glimrende i vuggestuen.
Med Chattis’ fokus på udvikling fik vores dreng hurtigt lettere ved at forholde sig til at være hos hende. Dermed kunne han bruge sin energi på at lære en masse spændende ting. Eksempelvis holder Chattis kælekaniner i sin have og her så vi, at vores dreng udviklede en fornuftig forholdemåde overfor dyr. Han jager dem ikke, men nærmer sig forsigtigt med en så rolig mine man nu kan, når man er 1,5 år gammel og meget begejstret.
I tiden hos Chattis oplevede vores søn også at smage på meget forskellig mad, hvilket gør at han ikke er kræsen, men viser interesse overfor ny mad.
Vi oplevede gennemgående at have en glad dreng, som fortalte en masse på turene hjem - der blev i hvert fald udtrykt nogle store glædesudbrud!
Vi oplever fortsat at vores dreng hygger sig i selskab med andre mennesker og generelt føler en tryghed og nysgerrighed mellem andre børn og voksne. Når vi nævner dette, er det fordi Chattis ofte mødes med andre dagplejere og deres børnegrupper, hvorved børnene får mulighed for at opleve nye mennesker og omgivelser.
Gennem hele forløbet var Chattis god til at holde forventningerne klare og tydelige, ligesom hun er hurtig til at svare tilbage, hvis vi havde spørgsmål. Ligeledes er Chattis en mester i at dokumentere sin gode praksis med fotos af børnenes aktiviteter, som man modtager på SMS gennem ugen. Som forælder fik vi på denne måde et nært og tidstro indblik af vores barns hverdag.
Generelt oplevede vi en fornem fleksibilitet og imødekommenhed og en meget kærlig omsorg overfor vores lille dreng. I det halve år hos Chattis er han vokset fra at være en lille put til at være en gående, stærk og meget selvstændig dreng med klare holdninger til hvad han ønsker af sin omverden.
Vi kan kun anbefale Chattis på det varmeste - hendes faglighed er tydelig og nærværende, ligesom hendes erfaring skinner igennem, når man som forælder spørger hende til råds (hvilket vi anbefaler at man gør).

Hvis I har spørgsmål omkring pasning hos Chattis, er I velkomne til at kontakte os på 27213338.

Med venlig hilsen
Tanja og Mikkel

Henrik

Vores søn Conrad har haft en fantastisk god start på sin udvikling hos dejlige, varme Chattis. Jeg har svært ved at forestille mig et bedre pasningstilbud. Chattis er organiseret, super venlig, opdaterende og har et magisk touch på ungerne som hurtigt knytter sig til hende. Perfekt balance mellem hjemme-tid og ud-af-huset oplevelser med andre dagplejere som sikrer at børnene udvikler sig og lærer samtidig med at de føler sig trygge.

Chattis har altid holdt et vågent øje med hvilke områder hver enkelt barn har brug for at arbejde med og hjælper dem med de ting så de kan komme videre: mad, motorik, sprog, opførsel, socialt osv.

Vi vil alle tre savne dig Chattis, men glæder os over den tid du kærligt passede vores lille dreng Conrad.

Store smil
Conrad, Lene og Henrik

Søren

Vores datter Lea har de seneste 10 måneder været hos Chattis. Vi kan ikke anbefale en bedre børnepasser!

Chattis har et kæmpe stort hjerte og dyb professionel tilgang til børnepasningen. Lea har været enormt glad for at være hos Chattis i et sådant omfang at hun ofte ikke vil hjem når vi kommer for at hente hende. Der er styr på tingene hos Chattis (daglige rapporter) og planer for hvad der skal ske i de kommende dage. Ferieplanen udsendes for et halvt år af gangen så der er gode muligheder for at planlægge. Hun er god til at finde de løsninger som gør at børnene og forældrene er helt trygge ved at komme hver dag. Chattis har et godt netværk med de andre børnepassere og de mødes tit til aktiviteter forskellige steder i byen. Chattis har en fantastisk have med masser af bær og en rigtig sød kanin.

Alle som er så heldige at få en plads hos Chattis skal tage imod den med kyshånd.

Lea, Søren og Maj

jennifer

Københavns BEDSTE børnepasser
Vores datter Lili har været så heldig at have sin daglige gang hos Chattis i de sidste 10 mdr. Det har været en fantastisk og meget tryg oplevelse.
Allerede fra den første samtale vi havde med Chattis, følte både Lili og vi os"hjemme". Vi blev mødt med stor imødekommenhed og hjertelighed.
Chattis er dybt professionel og en meget tålmodig børnepasser, som formår og se på det enkeltes barn behov. Det skulle vise sig at der blev brug for Chattis tålmodighed ift til Lilis indkøring. Lili er er super stædig, og havde ingen intentioner om at give sig hen. Bekymringen fra os som forældre omkring dette, var som egentligt ikke ift. Lili, men mere Chattis : ) Vi kunne næsten ikke bære tanken om, hvis det ikke skulle lykkedes, da vi så skulle forlade dette pragtfulde sted. Den tanke blev heldigvis gjort til skamme, for Chattis knækkede koden. Under hele vores tid hos Chattis, inkl. indkøring har vi ikke på noget tidspunkt været utryg ved at aflevere Lili. Chattis har morgen efter morgen mødt os med et smil på læben. Vi har i løbet af dagen modtaget små skønne beskeder og billeder fra vores datters dag- det har været helt og aldeles fantastisk.
Vi er meget taknemmlig for at Lili har fået lov at starte der, og ikke mindst at vi har fået lov til at lære Chattis at kende. Hun er et fantastisk og et meget givende menneske. Hun har givet Lili den bedste start i meget trygge rammer.
Det er med stort vemod vi siger farvel, men vi siger også på gensyn, for en person som Chattis vil vi gerne beholde i vores liv : )
Vi giver Chattis de bedste anbefalinger og 5 stjerner skal hun have + 5 ekstra.
Kærlig hilsen
Lili, Jennifer & Bix

Jesper

Vores datter, Marie My, har nydt sin tid i Chattis selskab et lille år nu. Det har været en helt igennem fantastisk tid og vi kunne ikke have ønsket os en bedre start i pasning for vores datter!

Allerede i vores indledende samtale med Chattis, fik vi en fornemmelse af, at vi trygt kunne overlade Marie My til hende. Vi var vilde med, at Chattis mødte Marie My på hendes præmisser. Chattis var smilende og meget imødekommende, men også afventende ift. at Marie My følte sig godt tilpas og selv initierede kontakt. Hun udviste en fintfølende situationsfornemmelse og dermed var tilliden skabt. Samtidig stod det også klart, at Chattis havde forventninger til os som forældre, for at hun kunne få de bedste betingelser for at gøre det godt for alle ungerne, hvilket vi har den største respekt for.

Vi startede og det tog ikke lang tid før Marie My faldt til hos Chattis og hendes familie, som alle er engageret i at hjælpe til og skabe en rigtig tryg og hyggelig ramme for alle ungerne. Hver morgen er vi blevet mødt med smil, glæde og overskud, når vi afleverer. Trygt er vi taget på arbejde og næsten dagligt har vi fået et smil på læben, når der tikker et par billeder og en hilsen ind på SMS. Af hyggelige stunder i haven med at spise bær og tomater eller klappe familiens kanin, af ture på legepladsen eller legestue, af besøg hos legekammeraterne hos Chattis kolleger, af turene på ladcyklen, af hjemmebageri i køkkenet. Hver dag har vi hentet en glad lille pige og dagen er altid blevet rundet af med et lille referat af Maries Mys dag.

Vi er meget taknemmelige over, at vi fik plads hos Chattis. Hun er et vidunderligt, varmt og kærligt menneske, som med stor oprigtighed og engagement har passet på vores lille guldklump. Hun er yderst stabil og meget professionel, men frem for alt skaber hun trygge, stabile og hyggelige rammer for børnene og lærer dem samtidig sociale færdigheder som at vente til tur, sige tak for mad og lignende. Marie My har fået de bedst mulige betingelser hos hende. Vi kommer til at savne Chattis og siger farvel med de allervarmeste anbefalinger.

Kærlig hilsen fra
Marie My, Kristine og Jesper

Martin Hvid

Vi har været meget glade for at vores datter Asta kunne få en rolig og tryg opstart hos Chattis.

Da Asta er vores første barn havde vi alle de bekymringer der følger med, når man skal overlade sin lille guldklump til at blive passet af andre. Men Chattis har sørget for en tæt kommunikation i hverdagen både ved afhentning, og i løbet af dagen i form af sms'er og billeder.

Vi har været særlig glade for at Chattis skaber en dejlig hverdag som kombinerer trygge rutiner med nye oplevelser.

Asta og familie giver Chattis de varmeste anbefalinger :)

De bedste hilsner
Familien Bergmann

Daniel

Verdens bedste dagplejemor!

Vores datter Molly har gået hos Chattis i lidt over 1 år. Chattis er sød, rar, smilende og fyldt med overskud.

Hos Chattis er der masser af varme, børnene bliver passet ud fra deres individuelle behov og der er fokus på at komme ud på ture, hjemmebag, leg og udvikling, m.m. Molly har altid været glad når hun skulle hjem til Chattis og hendes søde familie.

Vores indbyrdes kommunikation har også altid været i top. Chattis fortæller hvis der er noget vi skal være opmærksomme på, og er rigtig god til at sende billeder fra turene de er på.

Vi kommer allesammen til at savne Chattis, og vil altid anbefale hende til andre.

Hilsen Maria, Daniel og Molly

Niels

Et slaraffenland - 5 stjerner!

Vores søn August er blevet passet hos Chattis i 6 måneder, mens vi har stået på venteliste til institution.

For os skulle pladsmanglen i København vise sig at være velsignelse da den bragte os på sporet af Chattis som sikrede den bedst tænkelige start på livet uden for hjemmets fire vægge for vores lille søn.

Chattis er sød, hjertevarm og fuld af humor og samarbejdet med hende er præget af lige dele tryghed, humor og omsorg.

Med overskud og stor professionalisme kørte hun vores søn ind på nul komma fem og erobrede hans hjerte. Siden har han elsket at komme hen til "Chatti" og som forældre er det en fornøjelse at aflevere sit barn et sted hvor man ved at alle børnene stortrives og stimuleres med oplevelser og særlige stunder.

Ofte har Chattis endda overskud til at sende en statusopdatering i form af en MMS med et billede af hvad ens lille krudtugle laver - den slags er ren guld.

Vi venter os et barn mere til Oktober og det er vores største håb, at Augusts kommende bror/søster også kan få en plads hos Chattis... Det siger vidst alt :)

Kærlig hilsen,
Niels, Christina og August.

Sofie

Vores datter Ella er blevet passet hos Chattis fra hun var 11 mdr. til knap 27 mdr. -Det har uden tvivl været den bedst mulige start for Ella, med faste trygge rammer, hos en utrolig hjertevarm børnepasser og familie.
Det har været en fantastisk god oplevelse og et skønt samarbejde hele vejen igennem.

Som person er Chattis yderst professionel, altid smilende, hjælpsom og hun går meget op i børnenes trivsel samt udvikling. Hun ser børnene hvor de er og deres behov kommer altid i første række.

Chattis er god til at tage børnene med på ture og aktivere dem på deres individuelle niveau og har samtidig øje for at differentiere indholdet i dagene. Når de har hjemmedage er børnene bla. med i køkkenhaven, klapper kaninen og bager boller. De indgår generelt som en naturlig del af familien og får en stor portion tryghed og nærvær hos Chattis.

Det har været meget tydeligt for os at se, hvor meget Chattis holder af dem allesammen.

Børnene får ofte varm mad som er meget forskelligartet, hvilket vi og vores datter har været store tilhængere af.

Vi har intet mindre end nydt at have vores datter hos Chattis og vi vil til hver en tid anbefale hende varmt til andre.

MVH
Sofie, Magnus og Ella

Mai-Britt

Vores datter Oda har været hos Chattis i et lille års tid, og det har været fantastisk. Vi kunne slet ikke forestille os en bedre start på livet uden for hjemmet.

Chattis er varm og omsorgsfuld og tager ofte børnene med i legestuer og på legepladser. Men sørger også for hjemmedage, hvis hun kan fornemme børnenes humør er mest til det.

Vi har virkelig nydt, at Chattis holder os godt opdateret om Odas hverdag og trivsel hos hende. Både ved afhentning, men også i løbet af dagen, hvor vi har fået billeder og små hyggelige opdateringer.

Hos Chattis er der gode legemuligheder både ude og inde og der bliver taget særlige hensyn, hvis barnet pludselig ikke vil sove i sin barnevogn eller andre små udfordringer. Der er også masser af god mad og sunde snacks og om morgenen også ofte nybagte boller. Vores datter spiste meget mere hos Chattis end hjemme hos os.

Ingen tvivl om at Oda har været meget glad og tryg hos Chattis, og som forælder er det fantastisk at opleve, hvor glad Chattis også er for hendes små børn. Det er meget vemodigt at sige farvel til Chattis, og vi takker mange gange for en vidunderlig tid og sender de varmeste anbefalinger videre.

Mvh, Mai-Britt, Rune & Oda

Gitte Bjerregård

Vores datter Liva er blevet passet hos Chattis i 1 år og vi kunne ikke have ønsket os et bedre sted og mere trygge hænder at overlade vores datter til.

Det har været en god og blød start på pasningslivet og har været en fornøjelse at kunne aflevere Liva i trygge rammer i en god, velfungerende hverdag.

Chattis har en utrolig varm og omsorgsfuld tilgang til børnene. Hun er altid glad, og meget imødekommende overfor både børn og forældre.
Hun er meget opmærksom på det enkelte barns trivsel og udvikling. Børnene kommer ugentligt i legestue, på bondegården eller på små cykelture til legepladsen og i nærmiljøet. Derudover er rammerne hos Chattis rigtig hyggelige, og dagens aktiviteter tager altid udgangspunkt i hvordan børnenes humør og overskud er.

Chattis er meget lydhør over for de ønsker eller behov, som både børn og forældre måtte have. Hygiejne har stor fokus og der har stort set ikke været sygdom i den tid Liva har været i dagplejen. Og vigtigst af alt, så har vi som forældre aldrig været i tvivl om at vores datter har haft det godt hos Chattis og det er også tydeligt at se at Chattis elsker at være sammen med Liva og de andre børn!

Det er med stor vemod, at vi siger tak for denne gang. Vi giver Chattis de varmeste anbefalinger, og takker mange gange for en fantastisk tid i dagplejen hos hende.

Kærlig hilsen
Søren, Gitte & Liva

Birute

Our daughter Nola was looked after by Chattis when she was 20 month old and we had just arrived in Denmark. It was a confusing time for Nola with people talking a new language but she settled in with Chattis quickly and had a wonderful time there.
A year later Nola's little brother Marlo arrived and we didn’t hesitate in choosing Chattis again. Marlo was 12 months old when he started and again Marlo and us had a great experience for the 9 months he was with Chattis.
One of the most important things for us was that our children regularly went on trips, and Chattis did. She went everywhere; Tivoli, Den Blå Planet, Bondegård and to many different playgrounds. We loved that Chattis has her "gang", 3 of her friends who do the same job. It is nice that the children are able to socialize with more children and also not only at Chattis house. With both our children, we never had to worry if they were happy, stimulated, well fed or cared for when with Chattis and that is all we could ask for. We would highly recommend Chattis.

MVH

Birute & Christopher

Tine

For os var beslutningen om, at lade vores barn passe af en privat børnepasser ikke en nødløsning, men et bevidst førstevalg. Med vores store pige har vi erfaret, at det er den blideste start på barnets ”liv uden for hjemmets fire trykke vægge”.

Efter at have læst alle de andre anmelderes rosende ord om Chattis, kan vi ikke andet end at tilslutte os dem fuldt ud. Chattis er et meget loyalt og ærligt menneske, og vi har ikke et øjeblik tvivlet på, at Chattis var den rette, til at tage varer på noget af det dyrebareste vi har.

Vælger man Chattis som privat børnepasser, er det ikke bare Chattis, man lære at kende, man træder også ind i et hjem og en familie, som tage imod ens barn med åbne arme. En åbenhed, som hører sjældenheden til. Med en fantastisk observationsevne og empati, er Chattis god til at se og imødekomme det enkelte barns individuelle behov. Chattis ville være vores første og eneste valg af pasning, hvis vi skulle få et barn til.

Der er ikke så meget andet at sige, end at Chattis helt enkelt er et fantastisk
menneske, og på Ingvilds vegne vil vi være hende evigt taknemmelige.

Kærlig hilsen
Hans og Tine

Mikkel

Et ganske særligt sted

At skulle sende sit lille barn ud i den store verden for at blive passet var ej heller for os uden spænding og en smule nervøsitet. Vores førstevalg var en vuggestueplads, men da en sådan ikke var at få til den meldte behovsdato, undersøgte vi mulighederne for privat børnepasning. Efter Malthes 9 måneder hos Chattis og med lillebror/ -søster på vej er der ingen tvivl – førstevalget til hvor pasnings- og institutionskarrieren skal begyndes er privat børnepasning hos Chattis! Det er der én ganske særlig grund til: Chattis er langt mere for ungerne og os forældre end vi nogensinde kan forvente fra en vuggestue.

Med sit altid gode og smittende humør (selv på de grå novemberdage), sundhedsfaglige baggrund, særdeles få sygedage og initiativrige tilgang til ungerne, har Chattis på bedste og mest omsorgsfulde vis kunnet tage med ungerne på alskens eventyr på legepladser, Bondegården, Den Blå Planet, Capella Play samt i hjemmet og i haven. Det har således vakt inderlig glæde på daglig basis at kunne se, hvordan Malthe har kunnet udfolde sig, er blevet stimuleret og ikke mindst omsluttet af umådelig stor hjertevarme hos Chattis.

Denne hjertevarme og interesse har ikke kun nået Malthe, men også os forældre, som ofte har fået billeder fra dagens eventyr på mobilen. Hver dag ved hentetid har vi fået en fin briefing om, hvordan dagen er gået i forhold til trivsel og udvikling, mængde søvn og mad samt om der er ændringer i hidtidige mønstre.

Chattis har dermed spillet en stor og vigtig rolle for Malthes og vores families trivsel og vi kan på det varmeste anbefale Chattis som privat børnepasser.

Kærligste hilsner

Michala og Mikkel

Martin

Som Bedsteforældre har det været en fornøjelse at komme hos Chattis 1 gang om ugen og hente vores barnebarn. Hendes sundhedsfaglige baggrund viser sig tydeligt. Hun er meget omhyggelig med hygiejne specielt håndhygiejne. Det betyder at børnene får meget få infektioner, og at hun ikke bringer smitte videre.
Chattis er altid rolig og smilende og har overblik. Vi oplever hende yderst professionel. Hver gang vi har hentet vores barnebarn, har vi fået præcis besked om, hvor meget han har sovet, spist, leget og er blevet skiftet.
Vi er meget glade for at opleve Chattis fine empati, og hvor meget hun stimulerer børnene ved at tage dem på udflugter og inspirere i leg.
Chattis giver børnene en rigtig god, positiv og tryg oplevelse af at komme ud hjemmefra.

Hilsen
Martin og Birgit Bojesen

Stine

Vores søn Viggo er blevet passet hos Chattis fra han var 10 måneder. Det er svært at beskrive hvor meget der har betydet for os at han startede her. Chattis er så dygtig og nærværende med børnene at selv de dage hvor vi har afleveret en træt eller tvær lille dreng, ved vi han får en god dag. I løbet af dagen får man lige en lille Update med foto på MMS. Og ind i mellem når der er blevet lavet for meget frokost så får man lige lidt take away med hjem i form af boller i karry eller thai curry... Jeg vil varmt anbefale alle, der for deres barn ønsker den bedste, mest nærværende, varme, trygge og personlige start på tiden med pasning udenfor hjemmet at starte her. Ja, åbningstider er lidt mere begrænsede end i alm. Vuggestuer, men lad det ikke forhindre jer hvis I på nogen måde kan lade være. Jeres barn får det bare ikke bedre nogen andre steder. Bedste hilsner Stine, Ørestad City

lasse

Vores søn er blevet passet af Chattis i knap et halvt år, inden han er startet i vuggestue. I den tid har han fået en blød start på institutionslivet og det har været en fornøjelse at kunne aflevere ham i trygge rammer og en god, velfungerende hverdag. Og tilmed har vi kunnet følge med "på afstand" via tilsendte billeder og korte opdateringer. Dejligt!

Hos Chattis har vi oplevet en god og personlig opmærksomhed på hvert enkelt barn. Nøgleordene er omsorg og overskud, og som sådan fortjener Chattis de bedste anbefalinger.

Som en sidste ting skal det også nævnes at Chattis er velorganiseret og har rigtigt godt styr på alle administrative dele som forælder, børnepasser og kommune er involveret i sammen. Det er med til at gøre hverdagen lidt lettere.

Anders

Vores søn Johannes på 11 måneder endte med kun at blive passet hos Chattis i ca. tre måneder, da vi skulle flytte. Selv på så kort tid har hun gjort et kæmpe indtryk på Johannes. Og resten af familien.

Han startede som en dreng, som blev meget ked uden mor og far, og han stoppede som en dreng, som nu tackler udfordringerne i en stor vuggestue til UG.

Vi skylder Chattis en kæmpe tak for en forbilledlig og hjertelig indsats og kan uden tøven give hende vor varmeste anbefaling.

Mvh

Johannes, Esther, Helle og Anders

Anja

Chattis har fra første dag taget fænomenalt imod os og vores søn Aksel. Vi havde regnet med at Aksel skulle være hos Chattis indtil han fik plads i vuggestue, men han endte med at at være hos hende i 13 måneder - og ikke en dag er fortrudt.
Aksel har haft det rigtig godt hos Chattis og i så høj en grad, at han taler om hende dagligt og kysser hende goddag og farvel hver dag. Det er så dejligt og betryggende som forældre at vide at barnet er i gode hænder, og hænder som reelt holder af, og passer på barnet. Enhver kan vel kalde sig børnepasser, men dette er virkelig ikke tilfældet med Chattis. Hun er oprigtigt interesseret og kærlig, og det kan de små selvfølgelig mærke.
At blive passet hos Chattis er den bedste start på "institutions-livet", uden alt for mange andre børn og larm, i trygge rammer og masser af kærlighed. Så det er med stik i hjertet at Aksel stopper hos Chattis, og kun fordi han snart bliver to år og vi er flyttet til Søborg :-). Der er ingen tvivl om at Aksel vil savne Chattis - og det vil vi også.

Shweta

Vores dejlige søn Viraj er blevet passet hos Chattis fra han var 10 mdr gammel til idag hvor han er 18 mdr.. De sidste 8 mdr. er han blomstret rigtig meget fra at være en lidt genert til et meget socialt happy go lucky dreng. For os har Chattis været en stor 'blessing In disguise'. Vi vidste ikke hvad vi skulle gøre da han ikke fik tilbudt institutionsplads og vi lige var flyttet til Ørestaden. Vores søde naboer, som havde deres søn passet hos Chattis, anbefalede hende til os. Og i de sidste 10 mdr. har vi takket nej tak 2 gange til en institutionsplads fordi vi har været meget mere end tilfreds. Vi er meget taknemmelig for hende at hun har passet vores lille guldklump som sin egne. Vi kunne tage på arbejde uden at være bekymret for hvordan vores barn har det. Hun har sørget for at Viraj er i stand til at klar sig selv i den nye verden. De har regelmæssigt været på udflugt, haft venner på besøg og holdt fester. Det var bare en blanding af alle de elementer, vigtige for et barns udvikling. Tusind tak for alle disse måneder og et fantastisk samarbejde Chattis. Du er bare vores superstjerne.

Sanne

Da vores søn Andreas var knap ni måneder gammel startede han hos dig, Chattis. Jeg tror alle forældre synes, at det er en nervepirrende fornemmelse, at skulle finde en børnepasser til deres lille barn, men vi er så glade for, at vi fandt dig. Du er nærværende, kærlig, engageret og i stand til at skabe tryghed for et lille barn, som savner sin mor og far, og alt det har Andreas haft brug for. (Jeg tror nærmest, der har været dage, hvor han slet ikke har forladt din arm). Tusind tak for de seks måneder, du har passet Andreas og for at give ham en fantastisk tryg og kærlig start.

Kicki

Det er med stor vemod, at vi om et par dage siger tak for denne gang. Vores lille Ella er blevet passet hos dig i snart 1 år, og vi ved ærlig talt ikke hvad vi skulle ha gjort uden dig. Blot ved det første møde, var vi helt sikre på at du var den absolut rigtige til at have ansvaret for vores lille pige. Du er hjertevarm, udadvendt, entusiastisk, engageret og man følte at man havde kendt dig hele livet. I tiden, da vi ledte efter en børnepasser til Ella, havde vi store udfordringer med at få hende til at spise. Derfor var vi også særlig selektive, i forhold til det sted Ella skulle passes. Efter det første møde med dig, var vi helt sikre på at det skulle være lige netop dig! Bare efter de første 14 dage var vi overvældet over hvor godt det gik. Efter den første måned vidste vi, at vi ville sige nej til den første vuggestueplads vi ville få tilbudt. Og nu runder vi snart 1 år og Ella skal i vuggestue, og vi kan vist roligt sige at det er som at sige farvel til familiemedlem. Tænk en gave at få som mor og far, at man med 100% tryghed kan tage på arbejde, velvidende at ens dyrebareste eje - er i de aller bedste hænder. Og du har endda fået hende til at spise.
Vi vil gerne sige dig et stort tak for et fantastisk og givende år. Tak fordi du har været med til at gøre Ella til den dejlige pige hun er i dag. For den stimulering, den humor, den omsorg, den kærlighed og dybe interesse du har altid lagt for dagen.
Du vil blive savnet.

Marianne

Thor har fået den alle bedste start hos Chattis.

Vi har haft stor fornøjelse af at have vore søn passede af Chattis de sidste 5 måneder (fra da han var 10 måneder til nu hvor han snart er 15 måneder). Thor har tit et smil på læberne når vi når frem til dagplejen om morgen og det gøre at man faktisk har det fint med at skal aflevere ham - fordi man ved bare at han får en dag som er hyggelig, trygt, spændende, lærerig og interessant for ham.

Chattis er utrolig dedikeret, betænksom (med billedgaver, mad med hjem! bla.) og vi sætter pris på hvor interreseret hun er i Thor. Hun er god til at holde dialogen åben sådan at både hun og vi ved hvordan Thor har det til dagligt og hvordan tingene kan tilpadses så han fortsæt har det godt. Thor har udviklede sig utrolig meget de sidste 5 måneder, og det har Chattis haft meget med at gøre. Vi elsker at hun sender sms'er og billeder næsten dagligt, og at Thor er med ud i det frisk luft langt de fleste dage. Man ved at sin guldklump har fået en speciel plads i hendes hjerte fra den alle første uge - ligesome hun har fået plads i både Thors og vores.

Jonas

Vores dejlige søn Pelle har været passet hos Chattis fra han var 10 mdr. og frem til i dag hvor han er 18 mdr. Det har været den bedste start for Pelle vi kunne ønske os!
Faktisk ønskede vi, at Pelle skulle starte i vuggestue. Men da vi ikke kunne få institutionsplads, måtte vi ud og finde en privat børnepasser. Efter mange besøg og overvejelser faldt vi til slut over Chattis – og hvor har vi været heldige.
Allerede fra dag 1. var vi som forældre trygge og sikre på at vores guldklump var i de bedste hænder. For os var det vigtigt at føle, at den person som skulle passe Pelle var kærlig, omsorgsfuld, hjertevarm, nærværende og havde lyst til ham. Alle disse egenskaber om meget mere har vi og Pelle nydt godt af hos Chattis. Hun er en helt utrolig børnepasser, som hjælper børn og ikke mindst forældre med at få en god start på livet. Vi har gennem hele perioden følt hendes oprigtigt interesse for Pelle, hans trivsel og udvikling. Chattis har været en vigtig sparingspartner i vores proces omkring Pelle, hvor hun har indgået som en naturlig samarbejdspartner i hverdagen. Dette kan understreges med hendes altid utrolige engagement og initiativ, hvor vi nærmest dagligt får opdateringer pr sms, skønne billeder, kalendergaver, fødselsdagsgaver og julegaver. Ja, det er helt utroligt hvad Chattis evner at gennemføre, samtidig med at hun styre de små sikkert gennem dagen. Flere gange har hun lavet mad til hele vores familie, som vi har få med hjem når vi hentede Pelle. Hvordan hun bærer sig ad med at klare alt dette forstår vi ikke? Men gud hvor er vi taknemmelige.
De mere formelle ting omkring at passe et barn har Chattis også helt styr på. De små er ofte på tur, på legepladsen, mødes med andre børn, hører musik, bliver krammet og nusset, lærer at bevæge sig, lærer babysprog osv. Samtidig ved vi at Chattis har fokus på mad og drikke, at bleen bliver skiftet, at Pelle er klædt ordentligt på. Faktisk får vi som oftest Pelle hjem i rent tøj, hvor vi efter et enkelt måltid må skifte hans tøj fordi det er snavset. Men ikke hos Chattis – Utroligt!
Det er ligeledes dejligt at opleve, at Chattis har ”integreret” sin mand og sine egne børn omkring hendes dagpleje. De er i høj grad med til at skabe skønne rammer for ungerne og vi kan fornemme at Pelle i stor grad også knytter sig til resten af hendes familie.
Så alt i alt, kan vi kun give Chattis alle de bedste anbefalinger med på vejen. - Og kunne vi give mere end 5 stjerner havde vi gjort det!
Ps. Vi håber selvfølgelig at Pelles netop nyfødte lillebror også kan starte hos Chattis. Så fra at være tilhængere at start i vuggestue har Chattis overbevist os om at hun er den rette til at passe vores børn.

henrique

Chattis har været den bedste børnepasser vi kunne have ønskede til vores datter Helena. Hun er både kærlig, ansvarsfuld og ekstrem dedikeret. Vi kunne mærke hvor glad vores datter var i at blive kørt til Chattis i dagligdagen.
Som forældre var vi meget glad for at se, at Chattis var meget ud med børnene, og at kun plejede at mødes med andre børnepasser. Vi er meget begejstrede over hvor meget Helena har udviklede sig, og vi er overbevist at Chattis har spillede en vigtig rolle i det.

Christina

Chattis har været en helt fantastisk børnepasser for vores tvillinger!
Efter nogen tids søgen var vi ikke i tvivl, da vi endelig mødte Chattis. Hun var den helt rette til at passe vores guldklumper. Hendes varme og kærlige facon skinnede igennem med det samme, og hun fik straks en særlig kontakt til vores børn. Hun er meget opmærksom på børnenes individuelle behov, og vi har fra den første dag haft god dialog om børnenes udvikling. Chattis går meget op i at skabe en alsidig uge - fuld af oplevelser for børnene. Kreative lege, spændende udflugter, legeaftaler med andre børnepassere og meget andet. Og så kan hun også skabe ro over feltet og uddele varme knus, når der er behov for det.
Vi kan varmt anbefale Chattis til alle, der er på udkig efter pasning.