BørneCafeen

Img 0044 normal620
BørneCafeen
Torvegade 53
1400 København K
Se kort
0-5 år
E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

BørneCafeen er en kombination af legestue, genbrugsbutik og værested. Her kan forældre – primært enlige forsørgere og deres børn – komme forbi, mødes med andre, købe billigt genbrugstøj og eventuel få vejledning af personalet. Der er masser af legetøj, som børnene kan boltre sig med . Der afholdes desuden løbende arrangementer, blandt andet fællesspisning hver anden torsdag. Der er også mulighed for at vaske tøj i mini-vaskeriet. BørneCafeen er et familieprojekt under Kirkens Korshær.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Nenna

Jeg ved slet ikke, hvad jeg skulle have gjort uden børnecaféen i de 1 1/2 år, jeg gik hjemme med min datter. Søde voksne, søde børn, søde medarbejdere, gode åbningstider, og rigtig gode arrangementer, man kan få lov at deltage i med sit barn! Jeg kommer til at savne at have min daglige gang der, nu hvor min datter er startet i vuggestue.

Dorte

vi er idag d.23okt blevet oplyst at børnecafen nu KUN er for forældre med egne børn .. Vi som er børnepasser for andres dejlige børn, er derfor ikke længere velkommen i den kristne børnecafe der hører under KIRKENS KORSHÆR!
Det er selvfølgelig super ærgerligt, da det før virkede som et sted hvor alle børn var velkommende....

Dorte

Som børnepasser kommer jeg engang imellem på børnecafen, vi bliver altid modtaget med et smil :-)
Der er musik, masser af legetøj, gode pulsemuligheder og de små kan sove i den dejlige baggård. frugt til de små og kaffe/the til de voksne.
Man kan købe varm mad til 20,- mandage + onsdage.
De laver også mange arrangementer, men det er dog forbeholdt forældre med egne børn!

Caroline

Dagens højedpunkt for Flora i dag var at lave mad på det store legekøkken i BørneCafeen (på en dag hvor vi har været både i Rundetårn og på kanalrundfart!). Gertrud og Charlotte der kører stedet er meget imødekommende og man får bare lyst til at komme igen. Børn kan lege og man kan selv sidde og slappe lidt af - eller shoppe. Jeg var så heldig at finde lige netop det tøj jeg ledte efter i genbrugsbunkerne - i god stand og meget billigt. Eneste minus er at stedet er ret småt så der kan ikke være så mange besøgende uden at det bliver for tæt.