Byparken, Ørestad City

Indvielse byparken5 normal620
Byparken, Ørestad City
Ørestads Boulevard
2300 København S
Se kort
Alle
Rediger

Beskrivelse Redigér

København har fået en ny park, og beboerne i Ørestad en ny gigantisk baghave med blandt andet ”kysse-ø”, ”rutche-ø ”og ”beachvolly-ø”. Parkens indretning er resultatet af beboernes egne ønsker. Der er rutchebaner, klatrestativer, sandkasser, gynger og meget mere til børn i alle aldre.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Bettina Løvgreen

Legeteltet fra Bobles er oplagt til en tur i Byparken. Den indbyder til picnic med de mange nye træer som er plantet og hvor kunne det være hyggeligt for ungerne med madpakker i teltet :-)

Sara Monique

Hej

Er der nogle privat dagplejere herude der har lyst til at lege i hverdagene?

Mvh Sara - Brohuset

Bettina Løvgreen

Jeg er også selv beboer i Ørestaden og nyder parken hver weekend. Den er fantastisk og der er en rigtig hyggelig stemning. En fantastisk cafe er nu åbnet FS 55 og nu er der også kommet toilet.
Så alt i alt en oase i byen :-)

Ditte

Som beboer i Ørestaden må jeg indrømme, at vi nyder rigtig godt af parken. Legeøerne er rigtig gode - egnede til børn i flere aldersgrupper. Jeg har fulgt parken fra før, der kom legeøer til de endelig kom, og det har helt klart været et plus for området. Der begynder også langsomt at komme mere og mere liv i parken og det er jo skønt. Det er rigtigt, at det ville være helt perfekt med en café i parken, men indtil den kommer, kan man jo selv tage kaffen med og gå på opdagelse med sine børn. De nyder det.

Caroline

Den nye park i Ørestad er rigtig flot og "lege-øerne" fungerer rigtig godt. Legeredkskaberne er nye og lækre og der er noget for alle aldre. Det var meningen af "Byparken" skulle være KBH's svar på Central Parc i New York. Det er den langt fra. Der er stadig en meget forladt og kedelig stemning i Ørestad. Der mangler en kaffebar og noget mere liv...men det kan jo komme! Der ligger en døgnnetto rundt om hjørnet som kan bruges indtil videre...