Fotograf Frederikke Brostrup

 mg 4265 copy normal620
Fotograf Frederikke Brostrup
Rothesgade
2100 København Ø
Se kort
Alle
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Frederikke Brostrup er en professionel børne- og familiefotograf, bosidende i København - men fotograferer over hele landet. Frederikke har en dokumentarisk tilgang til sit arbejde som fotograf - hvorfor billederne laves hjemme hos jer, hvor netop jeres families fortællinger er.

Frederikke skaber på kort tid en helt naturlig kontakt til familien, og ikke mindst børnene. Det er en dejlig oplevelse at have besøg af Frederikke, som falder ind i familien på en helt naturlig måde.

Du kan også følge Frederikkes arbejde på facebook:
http://www.facebook.com/fotograffrederikkebrostrup
Læs mere om metode og de forskellige priser på www.frederikkebrostrup.dk

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Esther

Frederikke har taget nogle fantastiske billeder af mine 2 børn. Billederne er taget hjemme hos os, hvilket var en utrolig positiv oplevelse. Ikke mindst for børnene...de nød at være trygge og på hjemmebane...og deres personlighed ses i billederne. Der var ingen hastværk...eller opstillede smil. Vil helt sikkert bruge hende igen.

Louise

Kan varmt anbefale Frederikke. Hun kan virkelig noget med et kamera. Hun har evnen til at skabe smukke, naturlige og ikke mindst levende billeder, man bliver ganske enkelt glad af at se på dem:-)
Vi havde besøg af hende for er halvt års tid siden og vil helt sikkert bruge hende igen, når vi skal have foreviget vores aller kæreste.

Alette

Frederikke har mine varmeste anbefalinger! Hun har taget fantastiske billeder af min datter. Foreløbig har hun været på besøg fire gange, hun har hver gang tryllet motiver og udtryk frem, som jeg umuligt kan fange selv - hun er virkelig god til at skabe en fotograferbar stemning hvor både børn og voksne slapper af og føler sig helt naturlige foran kameraet.

Ane

Frederik har fotograferet mine 2 børn i vores eget hjem. Hun har en fantastisk evne til at skabe kontakt til børnene, og derved få deres natur frem. Hun har taget nogle utrolig gode billeder af vores børn, hvor hun fanger de hverdags udtryk, som kendetegner dem. Jeg vil meget varmt anbefale Frederikke, og jeg vil helt sikkert også selv bruge hende igen. Ane Saabye

Lene

Vi har haft fornøjelsen af at have Frederikke på besøg! Og det var en MEGET positiv oplevelse. Der var en naturlig ro omkring hende, hun tog sig tid til at skabe en god kontakt med vores datter. Dette resulterede i nogle fantastiske billeder, hvor hun formåede at fange de øjeblikke og udtryk, der fortæller så meget om hvem vores datter er.
Jeg kan kun give Frederikke mine varmeste og bedste anbefalinger - vi har fået minde vi ikke vil være foruden:-)
Lene Christensen

kathrine høj

Jeg har haft den glæde at få taget billeder af Frederikke. Billederne er altid dybt personlige og afslappede, og jeg tænker hver gang, at det er utroligt at hun kan fange børn og voksne fuldstændigt uopstillede og naturlige.
Min bedste anbefaling! Kathrine Høj Andersen

Pernille H.

Frederikke elsker det hun gør. Det ses og mærkes. Hun får mine varmeste anbefalinger.

julie

Jeg er vild med, at Frederikke ikke laver klassiske opstillede portrætfotografier af børn. Hendes billeder er de smukkeste kunstværker fyldt med magi og æstetik! Tusind stjerner herfra!

Lise

Det er en stor oplevelse at få sine børn fotograferet af Frederikke. Mine børn nød det og billederne var fantastiske..!!!

Tabitha

Kan kun på det varmeste anbefale Frederikke, hun er ganske enkelt unik i hendes tilgang til børn og billeder. Alle der ser de billeder vi har siger NEEJJJ hvor er de fantastiske, hvem har taget dem?

Karina

Spild endelig ikke chancen for at få jeres børn foreviget af Frederikke. Det er HELT unikt det hun gør når hun er hos jer, og også de billeder i modtager bagefter. :-)

Stine

Den bedste måde at få taget billeder af "poderne" på - i trygge hjemlige rammer. Det er ikke sidste gang, hun kommer forbi :-)

frederikke

Min egen oplevelse af mit arbejde er at det er smadder rart og sjovt og hyggeligt når vi sammen leger og laver billeder. Min virksomhed har blomstret gennem de sidste 5 år - og jeg høster stor glæde af mit tidligere arbejde som pædagog.
Jeg har en let adgang til børnene og stræber efter at lave billeder som fortæller barnets historie nu og her. Jeg ber aldrig nogle om at smile - men jeg er sammen med børnene og jer forældre og sammen har vi nogle oplevelser som både skaber smil, undren og fordybelse...
De historier tror jeg på I blir gladest for.
At det er mig som er gæsten hos jer - fremfor omvendt skaber stor tryghed for børnene - og har et barn brug for en pause...kan hun jo bare gå lidt for sig selv og komme og være med igen senere.
Mit arbejde er 100% på børnenes præmisser!
Jeg glæder mig til at møde jer!

Anne

***** er ikke nok, når det kommer til Frederikke Brostrup og hendes arbejde. Vi har haft Frederikke på fotobesøg flere gange og hver gang har været en fantastisk oplevelse. Først og fremmest formår Frederikke at nå ind til vores børn med det samme, så de sammen får skabt nogle billeder, der ganske simpelt viser børnene, som vi kender dem, ser dem og elsker dem. Ikke noget som helst unødigt pynt eller opstillinger - for det er slet ikke nødvendigt i Frederikkes univers. Resultatet er de skønneste billeder, der taler for sig selv - år efter år.