Vitaboost

Img 0679 normal620
Vitaboost
Linnésgade 17
1361 København K
Se kort
Alle
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Skal frokosten være sund og energigivende, er Vitaboost et oplagt valg. Stedet har specialiseret sig i kreative smoothies med lavt sukkerindhold, som både fås kalorielette, allergivenlige, proteinrige, stærke og uden mælk. Og hvis ikke man kan finde noget, der frister på menuen, kan man selv vælge, hvad der skal i blenderen. Foruden smoothies er Vitaboost mest kendt for sine wraps – amerikanske tortillapandekager med grønt og sundt fyld.
Der er lille bardisk med høje stole indenfor enkelte caféborde udenfor.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Maria Fynsk

Lækkert sted! Og stort plus at man kan tilpasse sin smoothie når man har allergi :) Elsker at kunne bestille en æble-appelsin-og-mælkefri smoothie så jeg kan forkæle mig selv uden at få knopper ;)
Lidt i den dyre ende dog...

Charlotte

Elsker det sted. De har et stort udvalg, men det bedste er at man selv kan sammensætte sin smoothie. Hvis man ikke lige ved hvad man har lyst til, kommer de også gerne med forslag.

Pia

Det er det lækreste sted længe - føler mig altid både sund og forkælet, når jeg går derfra.

Camilla

Super lækkert med allergi venlige smoothies - de smager super godt :O)

Frederikke

Super lækre smoothies.

Caroline

Det er skønt at der er åbnet en smoothiebar midt på Frederiksberg. På en varm sommerdag er det et godt og sundt alternativ til iscafeerne. Min datter er vild med de farverige drikke som serveres med sugerør. Der er en lille skammel til børn så de kan kigge med når der blendes og shakes bag baren.