Frisør HairLab

Logo web normal620
Frisør HairLab
Rosenørns Alle 6
1634 København V
Se kort
Alle
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Åben alle ugens dage, også søndag, når du har tid! Miljøvenlig frisør, som både klipper voksne og børn. Farver og lysninger uden ammoniak. Super god service.

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Katrine

Min datter på 6 år har langt, glat hår, som skulle klippes lige over. Lisette klippede det fuldstændig skævt med totter der var 1-2 cm længere nogle steder :( da vi kom igen for at få det rettet, måtte jeg igen påpege, at det var skævt nogle steder, da hun mente, det var færdigt. Ingen af gangene sagde hun i øvrigt Hej til min datter, hvilket jeg syntes var ret uhøfligt og også påpegede. Hun talte kun engelsk, og sagde, at hun havde haft dårlige oplevelser med at tale til børn, når de ikke forstod hende. Men derfor burde det vel stadig være muligt at sige 'Hej'?! Virkelig dårlig oplevelse og vi kommer aldrig igen!

Jana

Vi er meget glæder for stedet. Der er ingen lange ventetider og frisørpigerne er super søde.

Lisbeth

Hele familien bliver klippet her inkluderet vores døtre på 4 og 6. Veronika har en meget stor tålmodighed er så god til børn!
Mig og min mand er kommet her i snart 3 år. Dejlig salon, kan kun anbefales!

Annie

Jeg har været der en enkelt gang i januar og synes så godt om Veronika og den måde hun spurgte til hvordan jeg ville have håret klippet mm - super service og god hårklipning, at jeg med det samme bestilte en ny frisørtid 5 måneder frem.

Lars Holst

Hairlab er et sted, hvor du er sikker på både at blive underholdt og gå derfra med en frisure, du slet ikke anede kunne lade sig gøre i dit hår. På væggen er sjove underholdende fotos fra frisøren Veronikas skiture og private liv, og snakken går lystigt om alt, hvad der nu rør sig. Musikken vælger frisøren selv, så du hører ikke en evindelig strøm af P4 fra radioen. Børn får altid en udsøgt behandling; jeg har set det flere gange, når jeg har kigget forbi ;-)