Milibe

Milibe normal620
Milibe
Gl. Kongevej 92
1850 Frederiksberg C
Se kort
0-15 år
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Milibe designer primært basis og strik, som frem for alt handler om komfort. Der bliver tænkt meget på både børn og miljø, og har siden første kollektion, kun brugt økotex farver som en selvfølge. Der kommer 2 årlige kollektioner børnetøj - både det velkendte ensfarvede og stribede bomuld i en superlækker kvalitet - og en lille del i strik og vævede kvaliteter.

Milibe er almindelig i størrelsen. Den lækre ribkvalitet gør at bluserne kan give sig og passer i lang tid.

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Christina

Helt igennem fantastisk lille butik.
Elsker generelt bare mærket , men personalet er så søde og gode til sko rådgivning mm.

Mette

Elsker deres klare farver og enkelte design, og så er pasformen rigtig god til tynde drenge.

Louise munk

Rigtig godt lagersalg....og ekstremt billigt;0)

Stine

Det er lige nu 50 % på rigtig mange varer.

Lotte

Var på pletten fra start og havde derfor mulighed for at finde masser af gode striber i mange forskellige farver - dejligt!!!
Som vanligt 4 for 200, dog 5 kjoler for 200 og 5 leggings for 200. Savnede dog kortærmede t-shirts... men dem er det nok for meget sæson for ;-)
Kunne dog se, at der var meget, der forsvandt på den første time - i flere kasser var der nu kun ensfarvede ting tilbage - og meget i gult og orange - åbenbart ikke yndlingsfarverne lige nu ;-)

Bettina

Dejligt, hyggeligt og atmosfærefyldt gårdsalg med godt udvalg og masser af varer til fin fin pris

Kan kun anbefale det

Musse

Jeg fik ikke noget med. Pige str 1 år. Men det var nemt at komme ind og stille og roligt. Og den skønne gravide Q fra BiB, der stod i døren, var sød, venlig og hjælpsom (: Stjerner til hende.

Stine

Det gik rigtigt fint med BiB-adgangen, og selv om der var mange kvinder (og børn), gik det super hurtigt med køen - jeg var inde og ude igen på ca. 30 min.

Der var dog ikke meget plads mellem kasserne, men personalet gjorde deres bedste for at holde orden i dem.

Umiddelbart var der mest i neutrale farver i de små størrelser (1-6 mdr.) og ikke overvældende meget til drenge str. 3-4, hvilket var det, jeg kiggede efter.

Musse

Kender ikke tøjet, men tager chancen, trods de mange tilmeldte, og begiver mig med barnevognen mod Frb og så håber jeg på det bedste i det skønne vejr.

Caroline

Fordi der er mange tilmeldt, åbner Milibe højst sandsynligt dørene allerede kl. 11:30 for Børn i byen klubbens medlemmer, så der bliver en halv times ekstra VIP-tid. De går og stiller op fra morgenstunden, og kan ikke garantere 100% at de er klar til kl. 11:30, men det er meget sandsynligt - så kom i god tid, hvis du har mulighed for det!

Camilla

Sidste de holdt lagersalg var det godt nok et meget lille sted, så kommer der 400 vil der komme til at være mega lang ventetid :-(

pernille

ja det skal nok blive spændene med 400 inden for en time på et lille sted :-)

Anonym

Jeg husker det som 4 for 200, fine ting men ikke så stort.

Camilla

Jeg kan heller ikke huske om det var 3 eller 4 ting for 200, men jeg mindes dog at jeg synes at udvalget var sparsomt i hvert fald til drenge over 3 år :-/

Lotte

... eller måske var det - som andre skrive - 4 bomuldsting for 200 kr ;-) (der har været en ammehjerne inde over siden sidst, jeg var på Milibe lagersalg ;-))

Lotte

Det har tidligere været 3 bomuldsting for 200 kr - som jeg husker det... Kan forøvrigt se, at der pt er 400 tilmeldt - det skal da nok blive kaotisk i den lillebitte baggård med 1 times VIP-indgang! :-/

pernille

nogen der kender lidt til priserne på lagersalget ?

Sandra

Fin lille forretning. Spændende mærker, som man ikke finder alle steder. Godt lagersalg. Billigt og velorganiseret. God betjening og fint nyhedsbrev.

Man skal nok være t-shirts-fetichist for at blive helt vild med Milibe, men der er ingen tvivl om at det er en god bomuld, der bruges til deres varer.

Natascha

Lyder som om at man burde investere i noget nyt undertøj ;-)

Stine

Det ville være godt med et lagersalg til foråret, så der kan suppleres med dragter til spunken. Vi bruger deres undertøj til Oskar, og jeg er imponeret over, at det bare holder formen vask efter vask (og tumbling). Serviceniveauet i butikken er langt over standard - også ved udsalg.

Sofie

Tja jeg har kun høre godt om butikken alle synde at være vild med den. Men jeg kan alsår ikke falde på røven over den, men det er nok bare mig.

kindbynature

Super lækkert og sejt tøj!!

Pia

Jeg elsker deres tøj, men kom desværre ikke til det lille lagersalg i arbejdslokalerne. Er der nogen der ved om der kommer et lagersalg i foråret?

Frederikke

Super lagersalg med stort udvalg. Deres tøj er bare rigtig godt!

Cecilie

Overskueligt lille lagersalg. Rart at det var udendørs. Jeg købte 3 natdragter og en bluse, som jeg er super glad for. Kan anbefales :)

ann

der var en hyggelig stemning der. mange ting til større børn. kom nok lidt for sent til at købe til de mindre. men en hyggelig stemning

sabine

Fint lille lagersalg. Ikke alt for mange mennesker. Jeg købte 4 stk basis (to bluser og to natdragter) til 200kr.

Frederikke

Det plejer at være 4 stk. striber/ensfarvet for 200 kr. og 3 stk. strik for 300 kr (måske 400 kr.?).

Henriette

det lyder spændende med det gårdlagersalg nogle der skal afsted idag? og kan beskrive udvalg, priser m.m?

Christina

Vi har også købt Milibe heldragter og det er en super kvalitet

Camilla

Jeg har undertøj til mine børn fra Milibe og det er bare super godt :o)

Caroline

Jeg har bodies, natdragter og bluser fra Milibe til begge mine børn - og tøjet holder bare rigtig godt vask efter vask.