TJUBANG

Klisterm rker14 web54016 kopi normal620
TJUBANG
Godthåbsvej 18
2000 Frederiksberg
Se kort
1-16 år
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Tjubang er en lille nydelig butik som designer og udvikler Arauto RAP børnesko. Der er derfor et ekstra stort udvalg af RAP - både til smalle, bredde og medium fødder.

Her går pasform og kvalitet op i en højere enhed, og alle sko er naturligvis fri for krom og nikkel. Vi står 100 % inde for det fodtøj vi anbefaler.

Selvom vi måske er lidt fodformede går vi sjældent på kompromis med design. Vi har selvfølgelig de helt klassiske modeller i varme rolige farver, men er dit barn mere til dans, fart og farver har vi også et stort udvalg her – men stadig væk med kvalitet og pasform i højsædet.
Vil du vide mere, så kontakt os endelig og husk du med fordel kan synes godt om butikken på facebook

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Kira

Min yndlingsbørneskobutik!
Lækre sko der giver glade børnefødder, og betjeningen fås ikke bedre! Uanset om jeg har købt et par sko på tilbud eller ej, så føler jeg altid, at jeg har gjort en god handel hos Tjubang, for jeg ved, at jeg kommer hjem med det bedste til mit barn.
Desuden er det en super hyggelig og overskuelig butik, hvor man bliver tilbudt kaffe, mens ungen leger på gulvet med det spændende legetøj, der står til rådighed.

christian

Bedste børneskobutik i KBH

Maria

kompetent, venlig og imødekommende betjening. Lækkert udvalg af lækre Rap sko. Min søn ville gerne blive..... "Der var sjovt, mor!"...... Sagde den 5-årige dreng om en skobutik ;)

Filippa

Rigtig gode sko og rigtig god betjening:)

Line

Tjubang - lækker kvalitet, top service, gode priser.
De har bl.a. et stort udvalg i de lækre Arauto Rap sko, sandaler og støvler. De giver en meget kompetent betjening, så man får det fodtøj der sidder allerbedst på de små fødder.. og med en rigtig god stemning og kontakt til barnet. Min søn på 1 1/2 år har de sidste to gange umotiveret givet farvel-knus til Tjubangs ejer (og det er alligevel ikke noget han nogensinde har gjort til andre butiksekspedienter). Desuden er der en fantastisk bytteservice, så pengene der er altid givet godt ud.
Indimellem har de også nogle rigtig gode kampagnetilbud, som de annoncerer på deres facebooks-side, og udover det, så giver de 10% rabat på køb, når man "liker" deres faceook-side..
Vi køber alle sko, sandaler og støvler her, og jeg har aldrig haft det mindste at klage over - tværtimod, det er en virkelig skøn butik!

Eva Maria

Denne lille skobutik har de bedste sko til små og store fødder. RAP sko har jeg kendt siden jeg selv var helt lille og de har altid stået en sko der sætter fødderne i første række og så er designet super cute og retro i dejlige farver.
Butikkens personale er altid søde, smilende og venlige og fantastiske til at skabe en god og rolig stemning selv med de helt små børn. Vi handler ALTID sko til vores datter der:)
Jeg vil anbefale butikken til alle!!!

Mette

En rigtig fin butik med et stort udvalg og meget god og nærværende betjening.

Tasia

Skøn lille og meget børnevenlig butik. Det eneste sted jeg kender, hvor børnene kommer i første række. Super søde sko, og meget venlig betjening. Ud over det får man ovenikøbet 10% hvis man liker deres facebook side.

Christina

Gik ved et tilfælde forbi Tjubang, tænkte det nok var endnu en af de der skobutikker til børn som var alt alt for dyrer.
MEN næh nej. Super fine priser , dejlig betjening, fedt legetøj til barnet og og .. 10% hvis man likede facebook siden.
Derudover uendelig retur - byttemulighed.
Det er virkelig ikke alle steder der er sådan .

BETINA

Fantastisk udvalg og super service!! Klart anbefalelsesværdig!!;=)

Stine

Her er der plads til at tage børn med, og ejeren formår virkelig at give en hyggelig stemning med masser af tid og en rolig tilgang. Lige nu er der endda 25% rabat på hele sortimentet.

Kirsten

Tilslutter mig koret - de er bare gode til det meste :)

Lea

Elsker også Tjubang - de er så søde til at hjælpe, hive alle modeller frem i den størrelse, som man skal bruge, så man kan se udvalget, etc. Virkelig en hyggelig, lille skobutik - med Peter Plys bog og Kaj&Andrea dukker - altid et hit:)

Pia

Vil også virkelig gerne anbefale butikken stadigvæk. Er helt enig med Sandra

Sandra

De nye ejere virker lige så servicemindede som de gamle. Spændende udvalg i modeller og farver og rigtig god rådgivning. Kan varmt anbefales.

Pia

Jeg har fået så god vejledning og købt sko der, jeg skulle sende til Jylland. Jeg kunne selvfølgelig bare tage dem med tilbage og få pengene retur, hvis de ikke passede - selvom byttefristen så var overskredet.

kindbynature

Søde små sko og så er den en skomåler på nettet:-)

Rikke

Fin lille skobutik med venlig betjening (0:

Christina Helle

Rigtig fin skobutik, med mange lækre sko til både piger og drenge (på trods af et meget lille lokale!). Sød betjening. Jeg var derinde for at købe nye sandaler til min datter, da jeg syntes, dem hun havde, var lige det mindste.
"Sko-damen" kiggede nærmere på sandaler og min datter og sagde: Jeg syntes ikke de er så små endda. Der er kun et par måneder tilbage af sommeren, og jeg syntes egentlig det ville være lidt spild af penge at købe et nyt par nu.

Tænk engang; hun kunne så let som ingenting have solgt mig et par sko til 500 kr.
Helt sikkert et sted, jeg vil vende tilbage til!

Laura

RIGTIG mange penge at spare! Har købt lækre sommersandaler OG super varme sutsko for i alt 300 kr.!

Kari

Godt udvalg af sko, lidt for enhver smag og prisleje, og super betjening - meget kompetent vejledning. God indlevelse i børn der ikke er meget for at prøve sko...
- Håber at den næste ejer, hvis der stadig skal være børneskobutik?, kan videreføre serviceniveauet og produktudvalget.

Frederikke

TJUBANG er en fin lille skobutik med rigtig god og venlig betjening. Et super udsalg.