DØP - Rundetårn

Polsekaal lowres normal620
DØP - Rundetårn
Købmagergade 52A
1150 København K
Se kort
Alle
Rediger

Beskrivelse Redigér

Idéen til en økologisk pølsevogn blev skabt i kreative fora på SUHR’S allerede tilbage i 2005, hvor grundtanken var, at det måtte kunne lade sig gøre at skabe et fast food produkt uden at gå på kompromis med kvalitet og sundhed. Nu serverer døp 100 % økologisk og sundere fast food til alle.

Det konventionelle, eksisterende pølsevognskoncept har været i tilbagegang i mange år og der bliver færre og færre pølsevogne i gadebilledet. En af grundene kan være, at råvarerne ofte er af dårlig kvalitet. I følge en rapport fra Danmarks Fødevareforskning er fedtindholdet i en gennemsnitlig pølse købt i en pølsevogn oppe på 75 E% og saltindholdet er himmelråbende højt. Dette er der hos døp lavet om på!

Engangsemballagen er af miljøvenligt materiale. Bæredygtighed, som også er en af grundtankerne i økologi, er meget vigtig hos døp, og der arbejdes hele tiden på at være så miljøvenlig som muligt.

Døp er en forkortelse for ”den økologiske pølsemand”. Find døp ved Rundetårn i København.

Du kan også leje døp til dit arrangement. Vi har flere vogne og mulighederne er mange

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Nicolai

Elsker at stoppe her med børnene. Dejlig nemt og billigt!

Silja

Det bedste sted i byen, man kan spise med og uden børn. Hurtigt, sundt og fyldt med umami :-)

Mammy

Hos os er det helt fast tradition at vi skal en tur i rundetårn og så have en pølse hos den økologiske pølsemand bagefter. Det er lidt dyrt, men taget i betragtning at det er 100% økologisk, synes jeg faktisk priserne er ok. Vi har været trofaste kunder siden han startede og er altid glade for det!

anemone

Min søn på 4 fik en pølse men den kunne han ikke lide da han er vant til de normale pølse vogne. Spiste den selv og den smagte fint, men ikke børne venligt:-)