Magasin

Screen shot 2012 02 22 at 23.14.58 normal620
Magasin
Kongens Nytorv 13
1095 København K
Se kort
Alle
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

Hos Magsin finder du et kæmpe udvalg af børnetøj, sko, legetøj og møbler til børneværelset.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

maria

har været derinde for nyligt, syntes det er fantastisk at de har fået en lakridsstand,kan ikke huske hvad det hedder, men smager himmelsk:-)

Irene

Så kommer julemanden...

Mød julemanden i børneafdelingen
Hverdage kl. 11, 12, 13, 15 og 16.

Lørdag og søndag:
Kl. 11, 12 og 13

Birgitte

god forretning, med fare for at bruge alt for mange penge på meget kort tid!!

Anja

Fedt udvalg af de gode mærker og udsalg derinde er også værd at gå efter. Desværre er personalet ofte uvidende og ikke særligt kompetente (ikke molo-afd, dog), men som regel smilende.

Iben

altid en god måde at komme ind i varmen om vinteren, men bliver som regel kun til osen og en kop varm kakao øverst oppe:-)

kindbynature

Nu er det også muligt at shoppe over nettet - mener det er 50 kr. for fragten. Var derinde før jul og de har altså et stort udvalg til både børn, mænd og kvinder. Så genialt, hvis man eksempelvis er på udkig efter julegaver og ikke orker at gå fra butik til butik...Iøvrigt er jeg vild med Magasins eget børnemærke, Bakito, som prismæssigt ligger middelt:-)

Naja

Har lige været der på udsalg, og det kan absolut anbefales at komme med en lille klapvogn i stedet for en barnvogn (hvis barnet er stort nok selvfølgelig). Eller kommer man til at vente RIGTIG længe på elevatoren. Vi fik bakset paraplyklapvognen ned af rulletrapperne med et sovende barn i... ellers tror jeg vi havde stået der endnu!

Sofie

Var på udsalg i dag der var ikke det stor i den størrels ca. 18 m til dreng efter min smag, men fik da købt et på sko og en par bukser og selvfølglig en bluse som ikke var på udsalg smil

Sofie

De har en god legtøjs afdeling og en god børntøjsafdeling og sko.

Pia

Godt udvalg + man kan bytte næsten alt.

kindbynature

Er generelt ret glad for Magasin, da de har et relativt stort udvalg over hele linien. Synes også de har nogle gode børnetøjsmærker, bl.a. Petit Bateu. Og så er det et plus, at man kan bytte varerne og få pengene retur:-)

Pia

Jeg er vildest med legetøjsafdelingen. Tøjafdelingen er også stor og god, men som en har nævnt før, så er de ikke de skarpeste eller også så får man denne her: " Jeg ved ikke noget, jeg hører ikke til her." Det er dødirriterende, men måske har jeg bare været uheldig.

Henriette

udsalget starter idag med besparelser optil 50%

Anonym

Nej der må jeg give dig ret;-)

Natascha

Skønt at så mange fede børnetøjsmærker er samlet på et sted - dog er ekspedienterne ikke altid de skarpeste knive i skuffen hvad angår specifik viden ang. de enkelte modeller, størrelser osv.

Legetøjsafdelingen hører også til en af de bedre ;-)

Henriette

er vild med molos flotte egen stand derinde. der kommer deres kollektioner virkelig til syne på en anden måde end i de små butikker, et besøg værd hvis man vil se molos nye kollektion

Anonym

Har fundet ud fat de faktisk har et ret stort udvalg af vare og når man bliver træt at al den shopping er det dejligt at joe and the juice ligger i underetagen:-)

Ida

Vores børn nyder at gå på opdagelse i legetøjsafdelingen - det er svært at få dem med igen.