Illum

Illum logo large normal620
Illum
Østergade 52
1100 København K
Se kort
Alle
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

Illum har en stor børnetøjsafdeling med både udenlandske og danske mærker. Af danske mærker fås Katvig, Little Remix, Norlie, Poppy Rose, Mini a Ture, molo, Ticket to Heaven og Wheat. Af udenlandske mærker fås Benetton, Diesel, Absorba, Catimini, Kenzo, Levi's, Paul Smith, Serendipity, Ver de terre, Polo Ralph Lauren og Tommy Hilfiger.

Der er også en større afdeling med basisvarer som Joha, Holly's, Melton og Petit Bateau. Og som kronen på værket er der en skoafdeling med Angulus, Bikkembergs, Bundgaard, Diesel, Geox, Palladium, Petit Nord og Primigi.

Har du en barnevogn med er det et dejligt nemt sted at shoppe. Gangene er store, der er flere elevatorer, og på cafeen på 4. sal kan du pulse og amme. I stueetagen ligger en god bager/cafe hvor du også nemt kan have børn med. Der er en stor (men dyr) parkeringskælder.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Mette

Super legehjørne til store og små rollinger og lækre in-stores med børnetøj. Det er gode mærkevarer, og det ses også på priserne!

anemone

Stort udvalg af børne tøj dog mest de dyre mærker

Louise

De har et legehjørne til børnene!

Lone

Super fede mærker i deres børneafdeling

Tina

en rar butik

Birgitte

I loooove Illum!!!!

Cornelia

Toilet med pusleplads på øverste sal

Henriette

super fedt program fra d. 31/3 til d. 3/4

Birgitte

Det absolut bedste sted at finde skoene til ungerne må være i Illum, ikke mindst efter de har fået helt ny børneafdeling, hold nu fast nogle lækre mærker de har og ikke mindst den orden som gør det nemt at shoppe..
Og til sidst men absolut ikke mindst!! Legehjørnet til ungerne med fjernsyn og alt hvad børnene skal bruge!!
I LOVE IT!!

Nanna

Super at Illum er blevet så børnevenligt.. :) Det er vi vilde med, når vi shopper med 2 små børn. Og så er der plads til barnevogn og der er pusleplads, højstole og så må man Amme!!!

Anja

Det nye illum kids er et besøg værd. Skønne mærker, og super venlig betjening. Vi har fået bestilt en jakke hjem og fået god hjælp til de rette str mv.
Fedt den er blevet fornyet.

Iben

fint udvalg til børn

Naja

Godt sted med ting til hele familien og plads til at komme rundt - måske med undtagelse af under udsalget.

Camilla

Gratis julestjerne.

Igen i år deler vi ud af de flotte stjerner, der har skabt julestemning i Illum julen 2010.
Kom ind på torsdag d. 23 december 2010 fra kl. 10.00 og hente din stjerne i indgangen fra Købmagergade.

Gælder som længe lager haves.

Sofie

Derse børn afdeling har et rimligt udvalg af mp strømper som er stor set de endet der sedde godt på min søn.

Pia

Jeg er også helt vild med Illum og pladsen derinde til at komme rundt med barnevogn. Og så må jeg igen nævne cafeen på fjerde - der er også god plads og elsker at nyde kaffe på tagterassen om foråret. Om formiddagen er der aldrig mange mennesker.
Nå, men idag var jeg i Illums bolighus (ved godt det ikke helt er samme adresse) og for første gang i Petit Bateau-afdelingen. Hvor var den stor og flot og kan helt klart anbefales :-)

Louise

Illum er et dejligt sted et ofte i deres cafe i kælederen. Hyggeligt sted hvor man kan have sin barnevogn ved siden af bordet.
Personalet er flinke til at give vand osv. til at lave babymad.
God kaffe og kage.

Sandra

Illum er meget bedre end Magasin, når man kommer med en barnevogn. Der er bedre plads i gangene, og det er faktisk muligt at komme med en elevator.

Desuden er udvalget af børnetøjsforretninger mere min smag og jeg synes faktisk, at betjeningen er mere personlig her end i Magasin.

kindbynature

Jeg synes også Illum er et af de bedste stormagasiner og så er det et plus at man kan få penge retur, hvis man fortyder sit køb, hvilket efterhånden er et sjældent syn desværre.
Var derinde i sidste uge på en helt almindelig hverdag, og jeg må indrømme, at det var et helvede at tage elevatoren op og ned fordi der var så mange barnevogne og klapvogne i kø og det tog nærmest 10 minutter blot at komme fra stueetagen til 2. sal...

Pia

Jeg elsker det stormagasin - bedre end Magasin om man så må sige.

Henriette

15-16-17. oktober er der Premium Days i Illum med mange gode tilbud.

Henriette

ekstra ordinært søndags åbnet nu på søndag fra kl 11-16 gode timetilbud. eks. 70% på benetton kids fra 11-12

Henriette

Som modtager af Okker-gokkers newsletter, er du specielt indbudt til VIP PRESALE i Illum onsdag aften 17. juni kl 19-22. Du skal blot printe invitationen og medbringe den tirsdag aften.

så skynd dig at tilmelde dig deres nyhesbrev hvis man vil med

Natascha

Børnevenligt og indbydende stormagasin med mange spændende shoppingmuligheder.