BUSTER - Filmfestival for Børn og Unge

Buster09 normal620
BUSTER - Filmfestival for Børn og Unge
Tagensvej 85F
2200 København N
Se kort
3-16 år
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

BUSTER 2014!
BUSTER Filmfestival for Børn og Unge er Danmarks største filmfestival for de 3-16-årige. I år løber BUSTER af stabelen fra d. 12.-28. september i biografer, kulturhuse og museer i København og omegn. Med et program, der bugner med over 350 festivalaktiviteter, henvender BUSTER sig til både skoler, institutioner og børnefamilier.

BUSTER tager film til børn og unge alvorligt og udvælger alverdens film, der kan være både smalle, skæve, udfordrende, underholdende og øjenåbnende. Det er festivalens ambition at møde vores unge publikum i øjenhøjde med historier skildret ud fra børn og unges synsvinkel.

BUSTER viser et bredt udvalg af de bedste film fra hele verden med en fast lav pris på kun 15 kr. pr. billet. Biografforestillingen suppleres ofte med en ekstra oplevelse, der bidrager til den særlige festivalstemning. Det kan være et besøg af filmens instruktør eller skuespiller, et tematisk oplæg, en event, en workshop eller en rundvisning, hvis visningen finder sted på et museum.

BUSTER viser både kort-, dokumentar- og spillefilm, og som festival er det målet at have fingeren på pulsen og finde det bedste udvalg af de nyeste film - men der er også plads til glædelige gensyn med langtidsholdbare film. BUSTER viser film, der sjældent finder vej ind i det danske biografrepertoire og bidrager således til at nuancere børnenes filmoplevelser.

Læs mere på www.buster.dk.

Kilde: http://www.buster.dk

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt