Legeakademiet.dk | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Legeakademiet.dk

Spiral normal620
Legeakademiet.dk
Badevej 2
3000 Helsingør
0-12 år
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Legeakademiet er en specialiseret webbutik som tilbyder lærende og udviklende legetøj til børn i alderen 0-12 år. Der er legetøj der stimulerer barnet via leg og kreativ udfoldelse, f.eks. udvikling af balanceevenen, fin- og grovmotorik, bogstav- og taltræning, kreative færdigheder, kognitive evner og meget mere.

Har du brug for at finde en løbecykel, gynge, dukkehus, dåbsgave eller fødselsdagsgave så se vores store udvalg af pædagogisk legetøj på www.legeakademiet.dk

>>> Hos Legeakademiet kan vi rigtig godt li' at være nysgerrige og at undre os... vi tror, det er sådan vi lærer og udvikler os.

Vi mener faktisk ikke at det er godt nok, hvis legetøj bare er farvestrålende og underholdende – når nu børn kan lære mens de leger! Legetøj må gerne pirre nysgerrigheden, være tankevækkende og sætte fantasien i gang, ik' sandt?... og samtidig træne de andre vigtige evner, som børn har brug for mens de vokser op – såsom motorik, balance og evnen til at afstandsbedømme når de er ude i trafikken.

Vi stiller høje krav til kvaliteten af al vores legetøj, for vores børn fortjener selvfølgelig det bedste legetøj der er at lege med... I vores øjne er kvalitetslegetøj både super sjovt og samtidig er det lærerigt, pædagogisk og stimulerende for barnets udvikling... og legetøj skal naturligvis også være miljøvenligt og trygt for børnene at lege med.

Når du handler hos Legeakademiet, så bliver du behandlet som vi selv godt kan li' det: du får hurtigt svar på spørgsmål, besked hvis noget ikke er i orden, venlig betjening hvis du vil ændre noget og en hurtig levering, så dine børn kan komme igang med at lege og lære....

Har du lyst til at lege med? Du og dit barn er inviteret.... :-)
www.legeakademiet.dk

Mvh
Jane Vestergaard
Diretør www.legeakademiet.dk

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér