Legeakademiet.dk

Spiral normal620
Legeakademiet.dk
Badevej 2
3000 Helsingør
0-12 år
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Legeakademiet er en specialiseret webbutik som tilbyder lærende og udviklende legetøj til børn i alderen 0-12 år. Der er legetøj der stimulerer barnet via leg og kreativ udfoldelse, f.eks. udvikling af balanceevenen, fin- og grovmotorik, bogstav- og taltræning, kreative færdigheder, kognitive evner og meget mere.

Har du brug for at finde en løbecykel, gynge, dukkehus, dåbsgave eller fødselsdagsgave så se vores store udvalg af pædagogisk legetøj på www.legeakademiet.dk

>>> Hos Legeakademiet kan vi rigtig godt li' at være nysgerrige og at undre os... vi tror, det er sådan vi lærer og udvikler os.

Vi mener faktisk ikke at det er godt nok, hvis legetøj bare er farvestrålende og underholdende – når nu børn kan lære mens de leger! Legetøj må gerne pirre nysgerrigheden, være tankevækkende og sætte fantasien i gang, ik' sandt?... og samtidig træne de andre vigtige evner, som børn har brug for mens de vokser op – såsom motorik, balance og evnen til at afstandsbedømme når de er ude i trafikken.

Vi stiller høje krav til kvaliteten af al vores legetøj, for vores børn fortjener selvfølgelig det bedste legetøj der er at lege med... I vores øjne er kvalitetslegetøj både super sjovt og samtidig er det lærerigt, pædagogisk og stimulerende for barnets udvikling... og legetøj skal naturligvis også være miljøvenligt og trygt for børnene at lege med.

Når du handler hos Legeakademiet, så bliver du behandlet som vi selv godt kan li' det: du får hurtigt svar på spørgsmål, besked hvis noget ikke er i orden, venlig betjening hvis du vil ændre noget og en hurtig levering, så dine børn kan komme igang med at lege og lære....

Har du lyst til at lege med? Du og dit barn er inviteret.... :-)
www.legeakademiet.dk

Mvh
Jane Vestergaard
Diretør www.legeakademiet.dk

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

m

tror de har alt ;) super godt og lærerigt legetøj

Tina

for altid sine varer meget hurtigt og altid lækkert legetøj

Naja

Jeg har købt legetøj på denne side flere gange og hver gang været meget tilfreds. Kvaliteten er god, og det er dejligt at der er tænkt over at det udvikler børnene og skal kunne holde til mange timers leg. Har også fået et par gode råd med undervejs når jeg har været i tvil om hvad jeg skulle købe.

Charlotte

Uhh har lige købt lidt legetøj på denne fede side. Det er godt nok kvalitetslegetøj der udvikler og stimulerer alle sanser på en gang. Det er bestemt ikke sidste gang jeg har handlet der

Camilla

Super fedt legetøj de forhandler :o)

De har fragtfrie dage fra torsdag d. 21. til og med søndag d. 24. januar 2010, så det gælder om få købt lidt ind nu :o)

Pia

Er helt enig med Lotte. De har desuden en medlemsklub, hvor man får fordele og så skal man selvfølgelig ikke glemme de 10 %, vi får.

Lotte

Det her er SÅ fed en butik. De har alle de fede, lækre og gode stykker legetøj. Alt hvad der er af motorik-fremmende og rytmik-legende stykker legetøj - og har også hvad der har vundet diverse priser, som kan være svære at finde i de almindelige butikker. Vores lille familie er blevet så glad for alle de ting, som vi har købt hos Legeakademiet. Det giver fede muligheder for at lave lidt apa-rytmik herhjemme, og det giver en glad baby!!
Dertil kommer at betjeningen er helt-og-aldeles i top. De er så søde, og vil så gerne hjælpe.
Så - kan kun varmt anbefales!!!