Panduro Hobby

Krea normal620
Panduro Hobby
Nørre Farimagsgade 74
1364 København K
Se kort
Alle
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

Hos Panduro Hobby finder du alt, hvad hjertet kan begære til kreative projekter.

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

m

fantastiske butikker med alt hvad hjertet kan begære , men frygteligt dyrt at tage ungerne med der ind, for vi må bare have den her og den der og ....

Mette

Fantastisk butik, synes ofte jeg finder gode tilbud, men jeg går som regel heller ikke efter noget bestemt, blot lidt forskelligt så børnene kan være kreative ud fra fri fantasi ;)

Mette

Man kan altså købe sig fattig i skønne gør-det-selv-projekter, når man besøger Panduro!! MEN, hvis man véd hvad man skal bruge, så kan man tit finde tingene til samme pris eller billigere på nettet.

Louise

Prøv at handle på creativ.dk. Det er meget billigere og så har de et større udvalg.

Helle

Kan købe mig fattig i den butik.

Henriette

Rigtig god fornøjelse:-) man bliver udfordret på det kreative

Irene

Så har jeg været forbi Panduro i Lyngby Storcenter - og der var sørme lykkeposer til 25 kr.
Det er helt klart ikke ting, jeg ville købe hver for sig, men det er da supersjovt - og der er klart for flere penge.
I min pose var der vandfarver, nogle dekorationsfugle, nogle "ande-fødder"(aner ikke, hvad man bruger dem til, men sjove er de), 3 slags perler, noget dekorationspapir og et par andre småting jeg ikke kan huske.
Man bliver da helt kreativ af at prøve at finde ud af, hvad det skal bruges til :-)

Henriette

der skal ikke herske tvivl om at de ting der ligger i lykkeposen er rester og ting de ikke kan sælge til deres "normale" høje priser. Men det er jo samtidig det der har gjort at min søn har fået lov til at udfolde sine kreative evner med lidt mindre dyre materialer. kan kun anbefale det. min søn har ihvertfald været glad for det.

Fru

Panduro i Valby er lige lukket. Jeg har set lykkeposer i mange Panduro butikker omkring københavn. Lykkeposerne kommer ofte først når udsalget slutter. Så de vare der ikke bliver solgt kommer i lykkeposen. Jeg har en gang købt en lykkepose i Panduro ved nørreport st. der var mange ting samlet værdi omkring 3-400 kr. Men egentlig ville jeg jo nok ikke have købt indholdet af lykkeposen til fuld pris.
Jeg vil ikke i fremtiden købe lykkeposer, men købe hvad jeg har behov for i Panduro.

Camilla

@Henriette jeg synes ikke at jeg kan finde en butik i Valby på Panduro Hobbys hjemmeside og har aldrig set lykkeposer i butikken i Rødovre. Hvor i Valby ligger butikken?

Irene

Tak Henriette. Jeg prøver at kigge for det lyder da som en super handel :-)

Henriette

hm!! er i tvivl, mener jeg har set de lykkeposer i valby hvor jeg også købte en til min søn... men hold øje med din nærmeste panduro tror bestemt de gør det i alle...men det er sikkert forskelligt hvor mange " rester " der er tilbage. I denne panduro plejer der at være rigeligt:-)

Irene

@Henriette - ved du om det er noget de gør i alle Panduro-butikker - eller bare denne? :-) Irene

Henriette

i slutningen af deres udsalg periode laver de lykkeposer til 25 kr og man får virkelig noget for pengene, de er som regel pakket til 300-400 kr stk. Det har i hvertfald bragt stor lykke herhjemme at give sig i kast med forskellige kreative udfordringer alt efter hvad posen nu indeholdt.. god fornøjelse hvis nogen vil give sig i kast med det

Helle

Fantastisk butik men også en dyr fornøjelse..