Farmer's Market Nørrebro

Farmers market noerrebro normal620
Farmer's Market Nørrebro
Jægersborggade/Kronborggade
2200 København N
Se kort
Alle
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

Et rigtigt madmarked af den rene, økologiske slags. Her kan man købe alt fra svinekød over oste til honning og friske krydderurter. En lang række økologiske fødevareproducenter og landmænd og -kvinder tager nemlig plads på deres stande og sælger ud af egen avl hver lørdag sommeren over. Atmosfæren er hyggelig og løssluppen – her er masser af plads både til børn og øko-smagsprøver.

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Pia

Jeg havde over sommeren længe luret på at komme afsted og på årets sidste marked kom vi afsted - der var i ikke særlig mange boder, jeg blev en anelse skuffet. Humøret kom dog op igen, da jeg så at alle butikkerne i gaden var åbne :--)

Caroline

Farmer's market er et skønt initiativ. Her får man en meget lokal og hyggelig shopping oplevelse midt i byen. Det er ritig hyggeligt at have børn med - det er en bilfrizone og der er en god stemning og et aktivitetsniveau, som børnene kan være med på. Jeg var på markedet en del gange i 2007. For det meste var udvalgtet godt men på regnvejrsdage oplevede jeg et par gange at der kun var omkring 5 boder hvilket var lidt skuffende.