Purløg & Persille

Ventetoej bluse.jpg primary article
Purløg & Persille
Kigkurren 8 F, stuen
2300 København S
Gravide
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Purløg & Persille er genialt ammetøj, skønt ventetøj, fantastiske pusletasker - også til far! Lækkert økologisk babytøj - samt økologisk ammetøj og te, farvestrålende børnetøj m.m. Alt sammen noget, der kan forsøde og forkæle livet, når du bare er dig, når du er gravid, når du ammer, når I er blevet en familie og for alle andre.

Purløg & Persille er primært en webshop med gratis fragt v/køb over 600,- kr. Derunder er fragten 29,- el. 39,-

Bemærk også, at vi du kan besøge os i vores Showroom på Islands Brygge, hvor du kan prøve tingene på og købe, hvis du skulle få lyst til det, smage på teerne og i det hele taget tage det roligt og afslappet.

Showroom har åbent tirsdag & torsdag kl. 13-18 på Kigkurren 8 F, stuen.

Hos naboerne er der mulighed for fødselsforberedelse, yoga for gravide, rytmik, efterfødselsgymnastik mm samt en fotograf, der tager de smukkeste portrætter af både gravide og baby/børn.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Marina

Super oplevelse i showroomet. Usædvanlig personlig og professionel service af Dorte. Og et stykke lækker kage til at holde energien oppe til at shoppe. Mange lækre kvalitetsvarer og 20% rabat som Børn i Byen-medlem.

Randi

Rigtig fin netbutik, godt udvalg, og hurtig levering

Ditte

Godt Nytår til alle. Der er UDSALG i såvel showroom og netbutik - og bemærk, at vi er flyttet til Islands Brygge: Kigkurren 8 F, stuen. Velkommen til.

ki

superfine ting, sød ejer, hurtig levering, skønt kocept. de varmeste anbefalinger

Sandra

Husk også at kigge på mærket DOTE - fantastisk lækkert og meget smukke ammekjoler, som holder i vask, og som jeg er sikker på, at jeg kommer til at bruge i fremtiden - selv når jeg ikke ammer mere.

Sandra

Jeg elsker Purløg & Persille. Jeg kunne købe mig fattig i både vente- og ammetøj. Også skønne skønne ting til baby, men når jeg handler her, er det altså mest til mig selv!

Kan bl.a. varmt anbefale "sommerfugl"-ammeblusen og Hip Tie-kjolen fra Mameka - begge dele er så diskrete, at jeg har veninder, som ikke ammer, som ønsker at købe dem til almindeligt brug :-) Det franske undertøjsmærke Gourmandise er simpelthen for lækkert. Skønt med en ammebh, som faktisk er smuk.

Betjening og vejledning er fremragende!

Pia

Og der er også en sektion for den stolte far - t-shirts, bøger og sådan. Og ammeundertøj, der ikke ligner noget til en på 70 år.

kindbynature

En fornøjelse at finde denne hjememside, da den ikke alene har et stort udvalg i smart graviditetstøj, elegant undertøj, lækre, amme-bh'er, pusletasker, så er det også dejligt forfriskende at støde på en masse udenlandske mærker fra bl.a. Canada, Norge og Singapore, som jeg aldrig har stiftet bekendtskab med før.

Frederikke

Stort udvalg i graviditetstøj. Rigtig god betjening i netshoppen.

Ditte

Jeg synes selvfølgelig selv, at det er en fantastisk butik jeg har. Prøver at finde tøj, der både er behageligt, praktisk og smart og også at finde lækre og anvendelige ting til far, så han også kan være med samt lidt økologi til mor og barn, accessories m.m. Prøver også at finde noget utraditionelt, som ikke alle andre har. Se f.eks. ammebh'er og ammepuder og te til både gravide og ammende. Alt i hvert fald valgt med omhu og kærlighed til de gravide og valgt ud fra egne erfaringer. Men gi' gerne din kommentar med!