Øksnehallen

Img39 normal620
Øksnehallen
Halmtorvet 11
1700 København V
Se kort
Alle
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

Øksnehallen er en af Københavns største udstillingsvenues for kultur- og erhvervsliv. Øksnehallen lægger rum til mange forskellige kulturaktiviteter fra biludstillinger, modemesser og luksusloppemarkeder til øko-messer, koncerter samt foto- og kunstudstillinger.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Natascha

Næste Baby- og Småbørnsmesse er 7. + 8. maj 2011!!!

Musse

Håber at folk fik set den flotte fotoudstilling før eller efter messen !!!

Natascha

Synes også at udvalget på messen er blevet ringere gennem årene. Var afsted først gang som gravid i foråret 2005 og siden da er det da bare gået stødt ned af bakke, men håber da at det vil vende til næste gang her i foråret - ellers tror jeg godt nok ikke at jeg gider tage afsted fremover...

Trine

ikke nær så godt som det plejer at være jeg syntees der var alt for lidt legetøj og tøj:-(

Malene Venny

Jeg er helt vild med dette messe arrangement. Var dog ret skuffet efter besøget i lørdags. Syntes det var et stort virvar og at der var flere boder med fotografer end med tøj og "luksus" (legetøj) til de små....... Jeg håber at det er fordi der er finanskrise, for jeg er virkelig stor fan af babymessen..... Vi ses næste år

Anonym

Jeg er enig i at det var stået alt for stort op, efter min mening bliver det kedeligere og kedeligere for hver gang. Selv huggies havde valgt ikke at være med denne gang. Men godt legested til børnene.

Kristine

Jeg må indrømme at jeg synes dette arrangement bliver slået lidt for stort op. Jeg var afsted med stor mave i maj måned, men blev skuffet pga det manglende udvalg. Der var så mange barnevogne og autostole, de eneste 2 ting kæresten og jeg havde styr på op til terminen.
Var afsted igen i går, og havde taget en gravid veninde med. Hun er netop begyndt at lede efter en barnevogn, og så var der faktisk ingen!? Pga finanskrisen var der færre boder denne gang, og ingen af de kendte mærker var til stede.
Jeg fik dog kigget lidt på babymad denne gang (vi skal jo i gang liiiige om lidt), og fandt selvfølgelig lidt tøj jeg ikke kunne stå for - sådan er det jo altid :-)

Esengül

Jeg har aldrig fået sedlen fra april måned og kendte intet til halv pris arrangementet. Synes godt det kunne annonceres bedre.
Jeg betalte fuld pris selvom jeg viste kortet!

Sisse

Ih, tak for svar Tatiana :-)
Ok. Så man udskriver bare hele siden? -også alt det der står om CPH MODA...
Tak, var lige usikker på om der var en side jeg havde overset ;-)

Tatiana

Kære Sisse, ja det giver god mening! Der er flere der har spurgt om det samme. Det er på klubsiden http://bornibyen.dk/club under Messer, at du finder siden med tilbuddet - og denne skal du udskrive :-)

Sisse

Er det bare mig der har svært ved at se hvad det er man skal udskrive, hvis man gerne vil 2 ind for samme pris for én??
Er usikker på hvilken side det er "nederst på siden" man skal udskrive??
Mmm... giver mit spørgsmål mening?? ;-)

Pernille

Hyggelig messe med mange forskellige boder - noget for en hver smag.

Camilla

Super hyggelig messe, men jeg synes at det er nok mest til familier med småbørn eller gravide.

Dorte

jeg har ikke været i øksenhallen før, men synes det var super hyggeligt.. havde måske bare håbet, at der var flere boder/udstillere..

Christina

Jeg var der sidste år - og der synes jeg det var helt fantastisk og fik rigtig mange gode messetilbud. Men i år, må jeg indrømme at vi blev mega skuffet. Fik kun købt 4 bluser og lidt fra Apoteket. Eller måske jeg ikke fik kigget godt nok i år. Da jeg kan se, at jeg nok er én af de eneste som havde den oplevelse.

Tilde

En rigtig hyggelig dag. til babymesse, fik taget nogle super gode billeder af ungerne, købt nogle gode tilbud og Min 10 årige datter vandt en flot barnevogn i hvid læder hos onlinekids.dk

Caroline

Vi skal nok gøre alt hvad vi kan for at gøre det tydeligt hvordan man opnår medlemsfordelen. I nyhedsbrevet der blev sendt til klubmedlemmer d. 16 april stod der om tilbuddet, hvordan man fik billetterne og at det var et begrænset antal.

Louise

Jeg må indrømme at jeg var meget skuffet over at jeg skulle betale fuld pris i indgangen. Jeg ver inde på siden her og dobbelttjekke om jeg kunne gennemskue om der skulle meldes til for medlemmer, og da jeg ikke kunne se nogle links til dette, tænkte jeg at jeg nok ville få rabat i indgangen og det var selvfølgelig ikke tilfældet, så øv, øv.... en opfordring igen til Caroline, det ville være fedt hvis det bliver nemmere at melde sig til de arrengementer der er. Købte nogle gode bamser og havde det hyggeligt med min veninde og hendes søn på knap fire måneder. Hun synes at der var mange ting som man ikke behøves på messen. Tilgengæld var der et hyggeligt loppemarked lige ved siden af, hvor vi købte børnebøger, en babysele og børnetøj:)

Natascha

Jeg var afsted søndag (desværre ikke uden ungerne, da min veninde som skulle passe ungerne havde brændt mig af), og det var helt sikkert en fin oplevelse...
Mange fine stande, mange spændende vareprøver og konkurrencer (vandt en lækker 1. præmie for et par år siden - spændende om man vinder lidt igen!), og jeg kom da også hjem med et par gode puslespilsbøger til den store og strømpebukser til den mindste, man var der nok mest for oplevelsen denne gang...
Jeg kan også godt anbefale at man venter med at komme til om søndagen og sidst på dagen, hvor de især oppe ved indgangen var meget interesseret i at få afsat alt de overskydende sager til velkomst-goodiebags'ene ;-)

Lotte

Var afsted i dag - og det var supert. Til næste år vil jeg huske at komme på den sidste dag også, og gerne lidt sent på dagen. Mange af standene er meget villige til at forhandle om prisen, da de ellers skal slæbe alle deres ting med hjem igen. Det kan altså godt betale sig...bare et tip til jer andre derude...
Derudover vil jeg sige at det henvender sig mest til gravide og relativt nybagte forældre (dvs. under 1-1½ år). Det er i hvert fald min personlige vurdering.

Tanja

Jeg var afsted igår og jeg synes det var super hyggeligt. Jeg fik købt et folde badekar og noget meget billigt IdaT tøj. Jeg kan godt anbefale at ta derind :0)

Anonym

Super:-) Havde alle ungerne med og de 2 store var vilde med teatret. Mange konkurrencer og vareprøver( venter stadig på at de ringer til mig og siger at jeg har vundet;-). Lidt øv at der hurtigt blev udsolgt af mad i cafeen.

Charlotte

Super god messe.. Perfekte stande, gode tilbud og UTROLIG mange vareprøver..
Min søn var VILD med det dukketeater der var!! Helt igennem gennemført - og jeg har været der før, syns absolut dette var det bedste til dato :)

Caroline

I nyhedsbrevet der blev sendt til klubmedlemmer d. 16 april stod der om tilbuddet og at det var et begrænset antal.

Lotte

Jeg er så en af dem, som ikke har fået billet gennem Børn i Byen. Synes det er lidt ærgeligt at der er et antal begræset billetter til medlemmere - og det burde nok stå et-eller-andet sted (- jeg har i hvert fald ikke set det).
Så må som medlem af Børn i Byen betale fuld pris i døren. Der røg den medlemsfordel...æv! (- eller købe billetter, som bliver solgt videre...).

Charlotte

Glæder mig enormt til at komme der ind og oase... :) Har modtaget billetterne idag hertil morgen.. 1000 tak!

Caroline

billetterne blev sendt i går. god fornøjelse

Janne

Jeg glæder mig ekstremt meget til at komme afsted og se hvad det er for noget, det er min første gang.. hvornår bliver billetterne sendt til en?? for jeg er ikke hjemme i weekenden..

Anonym

Jeg var der sidste år med mine de 2 mindste og jeg var faktisk rigtig positivt overrasket! Det var super hyggeligt, plads til at komme rundt og masser af prøver og gode tilbud samt legemuligheder for børnene

Tanja

Jeg var der sidste år og det var super hyggeligt..Denne gang er jeg gravid, så der skal klart shoppes nye smarte ting til den lille..

Natascha

Jeg glæder mig meget til Baby/småbørnsmessen, som jeg har været afsted siden jeg i 2005 var gravid med vores førstefødte - og synes det har været en god og hyggelig oplevelse hver gang...

Denne gang skal jeg afsted med min veninde, som også er mor, og fædrene passer ungerne derhjemme imens - naturligvis ;-)

Charlotte

Super med ½ pris på 2 billetter til messen ;) Vi glæder os meget!!

Henriette

tak for info det var da godt du skrev det....:-)

Caroline

Hvis man er klubmedlem og vil have en billet til halv pris, skal man købe billetten på forhånd (på klubsiden). Billetten sendes med posten. Det bliver ikke muligt at købe billet til 1/2 pris ved indgangen.

Henriette

super at der nu er halvpris for os medlemmer ved indgangen

Karina

Var der til outlet-kan klart anbefales.
MEN uden børn, der var rigtig mange mennesker.

Betina

Super sted midt i KBH...

Anonym

Super hyggeligt! Ganske enkelt!

laila

Øksnehallen er et hit hos os :o) Vi er tit der over og se de gratis udstillinger i forhalen bla. Men også til div arrangementer. Kan klart anbefales.