Molo i Illum

Molo dk normal620
Molo i Illum
Østergade 52
1001 København K
Se kort
Alle
Rediger

Beskrivelse Redigér

Børnemode med charmefaktor og glimt i tøjet Velkommen til molo's univers i Illums børneafdeling, hvor vi har samlet det største udvalg af molo's junior kollektion fra str. 2 - 12 år. molo er frækt designertøj til skønne drenge og piger skabt med udgangspunkt i barnets ret til egen personlighed. Tøjet taler til barnets fantasi, da molo bruger stærke farver, sjove prints, spændende former og iøjnefaldende detaljer. Stilen er urban med et design, der er tilstrækkeligt anderledes til at vække opsigt, og der gås ikke på kompromis med hverken funktionalitet eller kvalitet. Tøjet holder til et aktivt børneliv med masser af vask og opfylder barnets behov for funktionelle detaljer. molo forhandles hos de mest markante stormagasiner i Europa, blandt andet Harrods i London og Bijenkorf i Holland samt i en lang række spændende specialbutikker i Norge, Sverige, Finland, Holland, Belgien, Tyskland, Storbritanien og Spanien. ’Velkommen til molo’s verden på 3. sal’

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Henriette

Udsalget hos molo i Magasin og Illum starter tirsdag den 27. december, hvor der er 30% rabat på alle udsalgsvarer*

TORSDAG DEN 29. DECEMBER KL. 10.00 TIL 19.00 har du som modtager af molos nyhedsbrev mulighed for at få yderligere 10% rabat på allerede nedsatte varer.

Du får altså hele 40% RABAT på molos populære efterårs- og vinterkollektion!

Til denne dag finder vi også nogle varer, hvor vi giver hele 50% rabat. Her fås dog ikke de 10% ekstra rabat oveni.

Husk at medbrings en kopi af denne indbydelse - så du får 40% rabat. Tilbuddet gælder i vores butikker i Magasin på Kgs. Nytorv, i Lyngby og i Odense samt vores butik i Illum.

På gensyn til udsalg i molo - vi glæder os til at se dig!

Camilla

Nøj det lyder da hyggelig - dejligt at det ikke er alle forretninger i Illum som ønsker at man ikke har ungerne med :-)

Henriette

molo inviterer til julehygge i Illum lørdag d. 26. november. Her serverer vi popkorn til de dejlige børn, og der vil være mulighed for at male flotte juletegninger. Så deltager I nemlig i konkurrencen om lækkert nattøj og undertøj. Værdi min. 500 kr. For at få julehyggen helt i top har vi også lavet et par gode juletilbud. Så kig forbi og få en god start på dine juleindkøb, alt imens børnene hygger sig.