VINTERFERIEAKTIVITETER (UGE 7) | Børn i byen - hvad skal vi lave?

VINTERFERIEAKTIVITETER (UGE 7)

Vinterferie 2019 normal620
Politimuseet
Fælledvej 20
2200 København N
Se kort
5-18 år
0/50 kr.
Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Politimuseets vinterferieaktiviteter byder bl.a. på kriminalgåder for store og små alle ugens hverdage i uge 7 kl. 10-16.

For de mindste (ca. 5-8 år)

For de mindste laver vi alle ugens hverdage kriminalgåden: ”Den forsvundne fødselsdagsgave”. Emil har fødselsdag i morgen, men den flotte fødselsdagsgave som Emil skulle have, er under mystiske omstændigheder pludselig forsvundet. Vi får brug for din hjælp til at opklare mysteriet, så Emil kan få sin fødselsdagsgave igen.

”Den forsvundne fødselsdagsgave” foregår som en mini-rundvisning, hvor børnene assisterer én af vores medarbejder. Forløbet kører på de nedenstående fire fastlagte tidspunkter mandag til fredag. Der er plads til 25 børn pr. forløb og tilmelding foregår på dagen ved personligt fremmøde.

Tidspunkter for ”Den forsvundne fødselsdagsgave” (alle ugens hverdage i uge 7)

- Kl. 10.30 – ca. kl. 11.15

- Kl. 11.30 – ca. kl. 12.15

- Kl. 12.30 – ca. kl. 13.15

- Kl. 13.30 – ca. kl. 14.15
For de større børn (fra ca. 9 år)

For de større børn laver vi alle ugens hverdage kriminalgåden: ”Spor i sneen”. En opfinder er fundet død, og det er din opgave at efterforske sagen. Du skal holde tungen lige i munden, når du undersøger gerningssted og spor og vurderer mistænktes mulige motiver og alibier. Du bliver via videoklip løbende hjulpet på vej af en række politifolk; en indsatsleder, en efterforsker og en kriminaltekniker, der giver dig deres professionelle inputs til sagen. Mon du kan samle alle trådene og opklare sagen?

”Spor i sneen” kører alle ugens hverdage i uge 7 i tidsrummet kl. 10-16 og kræver ikke tilmelding. Kriminalgåden foregår som en form for stjerneløb, der fører børnene rundt på forskellige poster, hvor man kan arbejde i eget tempo.
Pris

Voksne: 50 kr.

Børn og unge under 18 år: gratis adgang
Institutioner, fritidsordninger mv.

Af hensyn til koordineringen bedes institutioner, fritidsordninger mv. på forhånd melde deres ankomst på tlf. 40 97 87 41. I udgangspunktet anbefaler vi institutioner at ankomme ved åbningstid kl. 10. Det er desværre ikke muligt at tilmelde institutioner kriminalgåden for de mindste (”Den forsvundne fødselsdagsgave”).

NB: Alle ferieaktiviteter foregår alle ugens hverdage i uge 7, hvor der er vinterferie i Københavns Kommune.

Kategorier Tilføj ›

Museer/Udstillinger
Kulturoplevelser

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt fredag d. 15. februar 2019 kl. 10-16.