Vinterferie i Esrum | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Vinterferie i Esrum

Banner web   vinterferie 2021 normal620
Esrum Kloster & Møllegård
Klostergade 11, Esrum
3230 Græsted
Se kort
Alle
esrum.dk Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Tag med på jagt ud i det ukendte efter middelalderens myter.
I middelalderen var store dele af verden uopdaget, og derfor fik fantasien ofte frit løb, når man skulle beskrive ukendte egne og lande. I vinterferien giver vi dig mulighed for at udforske verdens hjørner og afdække middelalderens myter. Du kan via vores app gå efter lokationer omkring Esrum Kloster og åbne for spændende fortællinger om mytiske væsener, opdagelsesrejsende og meget mere. Turen foregår virtuelt og på egen hånd, og posterne bliver låst op når du rammer den rette position på gps’en. Du finder alle informationer i vores app, som kan downloades på Apple Store og Google Play - blot søg efter ‘Esrum’.

Oplevelser udenfor
Udover vores skattejagt er vores udendørsområder åbne for alle, herunder også klosterhaven og naturlegepladsen. Du kan derfor sagtens tage familien under armen og tilbringe en hel dag i området og sammen nyde Esrums flotte omgivelser.
Husk endelig varmt tøj og fodtøj, så det kolde vintervejr ikke sætter en stopper for hyggen.

Mad og drikke to-go
Efter en god gåtur med fortællinger i området, kan I slutte turen af med en sandwich og lidt varmt at drikke hos Møllecaféen. De holder åbent i vinterferien og har sammensat en lille take-away menu, som I kan varme jer på i kulden.
Møllecafféens åbningstider i vinterferien: mandag den 15. februar – søndag den 21. februar, kl. 11:00-15:00.

Udstillinger, Klosterkælder og butik
Klosteret og butikken holder fortsat lukket som følge af myndighedernes forlængede restriktioner. Det vil derfor ikke være muligt at besøge hverken udstillinger, klosterkælder eller butikken i løbet af vinterferien.

Se mere på esrum.dk

Kategorier Tilføj ›

Aktivitet
Natur
Ud-af-byen
Vinterferien

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt mandag d. 15. februar 2021 kl. 11-15.