Villads fra Valby inviterer børnefamilier til cykelskattejagt i Charlottenlund | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Villads fra Valby inviterer børnefamilier til cykelskattejagt i Charlottenlund

Cykelskattejagtvilladsfravalbygentofte1 red normal620
Teglgårdsgrunden
Teglgårdsvej 21
2920 Charlottenlund
Se kort
Alle
Rediger

Beskrivelse Rediger ›

I weekenden den 7. og 8. august er der cykelskattejagt med Børneulykkesfonden og cykelworkshop med Dansk Skolecykling i og omkring Teglgårdsparken i Charlottenlund. De to aktiviteter er for børn fra 3-10 år og deres familier. Formålet er at give børn tryghed, glæde og rutine ved at cykle i en tidlig alder – og at forebygge og forhindre ulykker i trafikken.

CYKELSKATTEJAGTEN kan I drage på, lige når I har lyst – det skal bare være i løbet af lørdag eller søndag den 7.-8. august. Ruten er 3,5 km og starter fra Teglgårdsparken.

CYKELWORKSHOPPEN foregår begge dage fra kl. 10.00-13.00 i Teglgårdsparken. Her gives gode råd og inspiration til, hvordan du og dit barn kan øve at færdes sikkert i trafikken. Praktiske øvelser sætter jer i gang med at træne balance, teknik og overblik og hjælper med at skabe gode cykelvaner for hele familien. Workshoppen er gratis og kræver ingen tilmelding – men husk cykel.

HVORDAN DELTAGER JEG I SKATTEJAGTEN?
Tilmelding kan ske her: www.cykelskattejagt.dk
Alle deltagere modtager en standardpakke med det digitale skattekort, et afkrydsningskort, et svarkort, et flot diplom, et cykelkørekort og en gym-bag fra Continental.

Derudover er det også muligt at tilvælge enten en cykelhjelm fra CSI/ABUS eller et medlemskab i trafikklubben Ny Trafikant med Villads fra Valby.

• Deltagelse med standardpakken koster 50 kr. + fragt.
• Deltagelse med tilvalg koster 199 kr. + fragt.

Se mere på cykelskattejagt.dk

Kategorier Tilføj ›

Motion
Din weekend
Sommerferie

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • søndag d. 08. august 2021 kl. 8-18
    Villads fra Valby inviterer børnefamilier til cykelskattejagt i Charlottenlund