Vi spiser sammen – en søndag i fællesskabets tegn | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Vi spiser sammen – en søndag i fællesskabets tegn

Image002 normal620
Osramhuset
Valhalsgade 4
2200 København N
Se kort
Alle
kulturn.kk.dk Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Søndag d. 28. april kl. 12-16 danner Osramhuset rammerne for en hyggelig og nærværende fællesspisning under Folkebevægelsen mod Ensomheds fællesspisningsinitiativ Danmark Spiser Sammen.


Kom og få et lækkert måltid mad i forårssolens lune skær, mens du nyder behagelig dinnerjazz og får en god snak med din nabo, ven, forældregruppen, klubben eller en fremmede.


I dagens anledning sammensætter det lokale cateringfællesskab Mad for Fællesskab en vegetarisk frokostmenu bestående af en lækker nudelsalat med pomelo og årstidens grønt, en frisk spidskålsalat med æble og granatæbler, hjemmebagt surdejsbrød og forskellige dip.


Efter maden vil der være kreativ workshop for børn med temaet ’Fællesskab’, hvor vi bygger vores helt egen by af alskens samleobjekter. Den gode stemning fortsætter også med iransk danseoptræden og kagespecialiteter fra en af husets foreninger.


Tilmelding med billet er påkrævet af hensyn til køkkenet – 40 kr. for voksne og 30 kr. for børn. Måltidet bliver serveret kl. 13. Der kan tilkøbes drikkevare.


Fællesspisningen er arrangereret af Osramhuset i samarbejde med Mad for Fællesskab, KGU, Iransk Hamdelan, Global Kidz og Bioteket.


Arrangementet er støttet af K-Salat gennem Danmark Spiser Sammen.

Se mere på facebook.com

Kategorier Tilføj ›

Kulturhuse

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt søndag d. 28. april 2019 kl. 12-15.30.