Værksamtale for barslende 2 | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Værksamtale for barslende 2

Img 2290 normal620
Sct. Andreas Kirke
Gothersgade 148
1123 København K
Se kort
Alle
danmarks-kirker.dk Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Forældreskab i dansk skønlitteratur har de senere år spillet en markant rolle, både i prosaen og lyrikken. Mange forfattere vælger at beskæftige sig med tematikken og igennem litteraturen nedbryde tabuer, der kan være forbundet ved at være mor eller far.

Natkirkens Litteraturskole afholder i efteråret 2020 fem værksamtaler om skønlitteratur og forældreskab mellem en forfatter, en moderator og ti mødre eller fædre på barsel, samt deres babyer. Samtalerne tager udgangspunkt i et specifikt værk.

Anden samtale finder sted:

Torsdag d. 1. oktober kl. 10-12 i Sct. Andreas Kirke, Gothersgade

Hanne Højgaard Viemose - HHV, Frshw

Når I tilmelder jer, vil I få bogen tilsendt hjem til jer selv, så I kan læse den inden samtalen. Det er ligesom i de faste læsegrupper vigtigt, at der bliver skabt et rart rum, hvor man trygt kan medbringe sin baby med alt, hvad det indebærer af pludselig gråd, plydrelyde, amning og så videre. (Og til dem, der er skeptiske, når de hører om læsegrupper med to håndfulde babyer – det kan sagtens lade sig gøre!)

Moderatoren vil være Anna Chris Thompson, der er cand.mag. i Litteraturhistorie og uddannet læseguide v. Læseforeningen.

Det koster 200,- at være med - som inkluderer bogen, der vil blive sendt hjem til jer, samt kaffe/te og lille snack i pausen.

Skriv til: annachristhompson@gmail.com hvis I har spørgsmål.

Arrangementet er støttet af Statens Kunstfond

Se mere på forms.churchdesk.com

Kategorier Tilføj ›

Kultur
Bøger

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt torsdag d. 01. oktober 2020 kl. 10-12.