(Udsolgt!) Tegn til Baby: Lær at forstå din baby via tegn (4-18 mdr.) | Børn i byen - hvad skal vi lave?

(Udsolgt!) Tegn til Baby: Lær at forstå din baby via tegn (4-18 mdr.)

Freja med ko tegn normal620
Kulturhuset Islands Brygge
Islands Brygge 18
2300 København S
Se kort
0-1 år
950/0 kr.
kulturhusetislandsbrygge.kk.dk E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Vil du give dit barn den bedste start?
Vi har ofte fokus på babys fysiske udvikling og går gerne til rytmik og babysvømning. Men vi glemmer eller er ikke bevidste om, at baby's kognitive færdigheder og vigtigheden af at blive forstået er meget vigtig at stimulere tidligt.
Vi har et vindue når vores børn er 0-3 år, der er afgørende for barnets fremtidige udvikling. Her er specielt kontakten og forståelsen fra tætte relationer med til at styrke det lille barns kompetencer som bl.a. selvværd og selvforståelse.
Via tegn kan du styrke dit barns personlige, faglige og sociale kompetencer og på en kontakt og relationsskabende måde give dit barn, den bedste start!
Kurset er for mødre og fædre på barsel, bedsteforældre og andre tætte relationer til en lille baby på 4-18 mdr., der kunne tænke sig at komme rigtig godt fra start med tegn - og hele vejen i mål med et komplet kommunikationsgrundlag!
Det hele foregår i Islands Brygge Kulturhus i lokalet "Undergrunden". Du kan tage barnevognen med ind (find elevatoren til venstre ved indgangen v. cafeen).
Mød op og gå derfra med +80 tegn, metoder og redskaber der virker! -og som passer til lige netop til dig og din baby og som du kan anvende med det samme.
(Der er plads til 12 babyer)

Se mere på babyfingertalk.com

Kategorier Tilføj ›

Barsel
Barselscafeer
Rytmik

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt mandag d. 02. december 2019 kl. 10-11.