Udendørs udstillingen ARABISKE DRØMME | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Udendørs udstillingen ARABISKE DRØMME

Arabiske dr mme   installation kongens nytorv fotograf martin thaulow 1637 opt for some normal620
Kongens Nytorv
Kongen Nytorv Metrostation
1050 København K
Se kort
Alle
0/0 kr.
Rediger

Beskrivelse Rediger ›

De blev født i diktaturer, er vokset op under en revolution, har oplevet regimer falde på tværs af deres region og deres hverdag udfordret af en pandemi.
Hvem er de? Hvor er de? Og hvordan ser de på fremtiden?

ARABISKE DRØMME zoomer ind på den unge generation i dagens Mellemøsten og Nordafrika, de der er blevet voksen i kølvandet på Det Arabiske Forår, og giver derved danskerne mulighed for at få indblik i den arabiske drøm anno 2021.
Gennem personlige fortællinger beskriver de portrætterede fra henholdsvis Marokko, Tunesien, Egypten og Jordan deres oplevelser af det seneste årtis fremskridt og udfordringer. I udstillingen fortæller 12 vidt forskellige repræsentanter for den unge generation om deres liv, deres håb, deres frygt, om deres ambitioner for fremtiden og om kampen for et bedre liv.

Udstillingens portrætter og reportagebilleder er blevet til i et tæt samarbejde mellem den danske fotograf Martin Thaulow og lokale fotografer.

Bag udstillingen står Dansk-Arabisk Partnerskabsprograms kommunikationsenhed, DAPPKOM. Gennem DAPP arbejder danske organisationer tæt sammen med lokale partnere om at skabe udvikling og at opbygge kapacitet hos befolkningerne i regionen med et særligt fokus på rettigheder, unge og jobskabelse.

Se mere på dapp.dk

Kategorier Tilføj ›

Museer/Udstillinger

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt onsdag d. 26. maj 2021 kl. Offentlig tilgængelig, frem til 10. juni, hvor udstillingen rejser videre på sin Danmarkstur 2021-2022..