Tween/Teen Yoga workshop | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Tween/Teen Yoga workshop

Tween yoga normal620
Urban Health & Yoga
Amagerbrogade 253
2300 København S
Se kort
12-15 år
250/0 kr.
urban-health.dk E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Tween/Teen yoga workshops 20 juni eller 1 august kl. 16-18.00

Er du mellem 12- 15 år eller har du en Tween/Teen derhjemme, som kunne være interesseret i at lære mere om yoga ? Eller som godt kunne tænke sig, at begynde til yoga, men gerne lige vil prøve det først.

Nina Eklund vores Tween/Teen Yogalærer holder 2 workshops i løbet af sommeren, som er en fantastisk, jordnær og sjov introduktion til yoga for de unge.

Workshoppen starter med en mini meditation efterfulgt af Slow Flow yoga sekvens, hvor vi leger med styrke og balance. Efterfølgende bevæger vi os over i en drømmerejse afspænding.

Efter drømmerejsen vil der være tid til at være kreativ hvor i kan begynde på jeres helt eget visionboard . Et visionboard handler om at visualisere det du drømmer om på et billede, der vil være magasiner, papir og farver til rådighed

Det bliver et par super hyggelige og lærerige timer, en god måde at starte sommerferien på eller få lidt aktivitet ind i sommerferien.

Max 12 deltagere - Pris kr. 250,00

Veninde rabat 10%, hvis i tilmelder 2 eller flere

Tilmelding sker via vores Online Booking - Holdtilmelding på www.urban-health.dk, Du vælger mellem 20 juni eller 25 juli. Du får efterfølgende en bekræftelse pr. mail - samt hvordan du betaler for workshoppen.

Se mere på urban-health.dk

Kategorier Tilføj ›

Workshops

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt torsdag d. 01. august 2019 kl. 12-16.