Trylleshow | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Trylleshow

Steen pegani trylleri for b rn normal620
Cirkusmuseet
Hovedporten 6
2650 Hvidovre
Se kort
Alle
20/85 kr.
cirkusmuseet.dk E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Søndag d. 27/6 kl. 12.30 kan du opleve Steen Pegani opføre sit helt nye trylleshow, der kredser om glæden ved at finde og dyrke en passion.

Med udgangspunkt i sit første tryllesæt tryller Pegani med mystiske kasser, farvestrålende tørklæder, kort, reb, ringe og balloner mens magiens historie folder sig ud for øjnene af publikum.

Pegani glæder sig, efter en lang pause, rigtig meget til at komme ud og trylle, og vi glæder os til at fylde fægtesalen med forventningsfulde børn og voksne til en søndag med masser af tryl og magi.

Showet varer ca. 30 min. og er for alle aldre. Billet til show og museum: Voksne 85 kr. Børn 20 kr.

Magiens verden
I museets udstilling kan du dykke yderligere ned i magiens verden. Her kan du fx kan blive klogere på, hvordan Truxa, en af de største danske tryllekunstnere gennem tiden, lavede sit berømte tankelæsernummer og finde ud af, hvor mange kilo tryllekunstneren Samson kunne skjule under sin kappe.

Sommerpose
Få mere ud af dit besøg på museet ved at købe en sommerpose til 50 kr. Sommerposen indeholder et fint aktivitetshæfte, en skattejagt til udstillingen, et krea-kit til at lave din egen cirkusartist, lidt sødt samt en klovnenæse. Sommerposen købes i billetsalget.

Cirkusleg
Inden showet kan du tage til Cirkusleg, hvor du kan prøve alt fra jonglering til trapez. Museets dygtige artist står klar med vejledning og gode råd, og hvem ved, om der gemmer sig en mesterjonglør i lige præcis jeres familie.

Der er et begrænset antal billetter til Cirkusleg, der har start kl. 10.15, 11 eller 11.45, og vi anbefaler derfor, at du køber billetter på forhånd via cirkusmuseet.dk. Pris for både børn og voksne 20 kr. (når billet til selve museet er indløst).

Se mere på cirkusmuseet.dk

Kategorier Tilføj ›

Cirkus

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt søndag d. 27. juni 2021 kl. 12.30.